Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακιστέοι και οι 40 κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν το Σάββατο

 Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακιστέοι και οι 40 κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν το Σάββατο

Μετά το πέρας της διαδικασίας, και οι 40 κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν σήμερα (12/8), κρίθηκαν ως προφυλακιστέοι και οδηγούνται στη φυλακή μετά την απόφαση των τριών ανακριτών που χειρίζονται την υπόθεση. Την Κυριακή 13/8 απολογούνται οι τελευταίοι 35 συλληφθέντες.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί και την Κυριακή με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους για τα αιματηρά έκτροπα στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου και τον άγριο θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

Ήδη από χθες έχουν κριθεί προφυλακιστέοι 30 χούλιγκαν (28 Κροάτες, 1 Έλληνας και 1 Αλβανός) για το φονικό επεισόδιο και τη δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα η 2η ομάδα κατηγορούμενων ενώ αύριο Κυριακή θα απολογηθούν και οι τελευταίοι που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι οι και οι 30 πρώτοι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν κατηγορηματικά τη συμμετοχή τους στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, η κηδεία του οποίου πραγματοποιήθηκε χθες στην Ελευσίνα σε κλίμα οδύνης.

Την Κυριακή 13/8 απολογούνται και οι τελευταίοι 35 συλληφθέντες για την επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, όπου δολοφονήθηκε ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής.

Σχετικά Άρθρα