Νέα Φιλαδέλφεια: Ντοκουμέντο- Φωτογραφίες από τις τελευταίες στιγμές του Μιχάλη- με αυτές αναζητούν τον δολοφόνο

 Νέα Φιλαδέλφεια: Ντοκουμέντο- Φωτογραφίες από τις τελευταίες στιγμές του Μιχάλη- με αυτές αναζητούν τον δολοφόνο

Καρέ – καρέ στο οπτικό υλικό που έχει στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. και βάσει αυτών των στοιχείων αναζητούν τον δολοφόνο του 29χρονου Μιχάλη

Στη δημοσιότητα δόθηκε το υλικό που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές και βάση του οποίου ψάχνουν να βρουν τον δολοφόνο του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Στο πιο σοκαριστικό στιγμιότυπο, από την κάμερα ασφαλείας του περιπτέρου μπροστά από το οποίο κατέληξε ο Μιχάλης Κατσουρής, φαίνεται ο 29χρονος να κινείται τραυματισμένος με το κράνος του στα χέρια.

Περίπου 10 λεπτά αργότερα ο Μιχάλης καταρρέει καθώς από την ακατάσχετη αιμορραγία δεν μπορεί να ισορροπήσει. Άγνωστο άτομο που βρίσκεται μαζί του προσπαθεί να τον κρατήσει όρθιο, όμως δεν τα καταφέρνει.

Στις επόμενες τρεις φωτογραφίες απεικονίζεται η επίθεση των Κροατών χούλιγκανς με τους αστυνομικούς να έχουν απομονώσει και την ομάδα που εκτιμούν ότι επιτέθηκε στον άτυχο 29χρονο. Ενώ για το τελευταίο στιγμιότυπο στην δικογραφία αναφέρεται πως το θύμα δέχεται χτύπημα.

Σε άλλα στιγμιότυπα που αποτυπώνονται στην δικογραφία φαίνεται η ομάδα των μαυροφορεμένων χούλιγκαν να είναι συγκεντρωμένη, λίγο μετά τις 11 το βράδυ, σε σημείο έξω από την OPAP Arena, εξοπλισμένη με καδρόνια και φωτοβολίδες. Μάλιστα, διακρίνονται κάποιοι εξ αυτών να κινούνται με μηχανάκια.

Σε άλλα πλάνα, οι χούλιγκαν φαίνονται να τρέχουν για να επιτεθούν, ενώ στη συνέχεια επιχειρούν να διαφύγουν, να πετούν και να δέχονται φωτοβολίδες – πιθανόν από τους αστυνομικούς που έχουν βρεθεί στο σημείο.

Σχετικά Άρθρα