Σύγκρουση κυβέρνησης- Ελληνικής Λύσης για το βίντεο Βελόπουλου με μετανάστες: “Είναι fake”- “Η Ελλάς εάλω”

 Σύγκρουση κυβέρνησης- Ελληνικής Λύσης για το βίντεο Βελόπουλου με μετανάστες: “Είναι fake”- “Η Ελλάς εάλω”

Πολιτική σύγκρουση σε …πατριωτικό φόντο ξέπασε μεταξύ της κυβέρνησης και του Κυριάκου Βελόπουλου.

Αφορμή στάθηκε βίντεο που αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό του Κυριάκου Βελόπουλου στο Twitter και στο οποίο παρουσιάζονται μετανάστες να περνούν από έναν συρμάτινο φράχτη που υποτίθεται είναι στα σύνορα της χώρας μας, με σχόλια όπως “Ξεφραγο αμπέλι η Ελλάδα! Η ΝΔ και ο Μητσοτάκης μας είχαν ζαλίσει με τον φράχτη” και “Η Ελλάς εάλω”.

Με ανακοίνωση του γραφείου τύπου η ΝΔ κατηγόρησε τον κ. Βελόπουλο ότι: “Υιοθετεί και διασπείρει fake news για τον φράχτη στον Έβρο, κάνοντας αντιπολίτευση στη χώρα!”

Το κυβερνών κόμμα σχολίασε ειδικότερα ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης: “Παρουσιάζει στα social media του, βίντεο από τα βουλγαροτουρκικά σύνορα και το συνοδεύει από καυστικά σχόλια για τον φράχτη του Έβρου, εμφανίζοντάς το σαν να είναι από τα ελληνοτουρκικά σύνορα”, καταλήγοντας:

“Ο κ. Βελόπουλος αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά επικίνδυνος και επιπόλαιος, παίζοντας με σοβαρά ζητήματα εθνικής σημασίας. Απέναντι στον fake πατριωτισμό των fake news, εμείς συνεχίζουμε να προτάσσουμε τον πατριωτισμό της ευθύνης, της πράξης και του αποτελέσματος”.

Σε υψηλούς τόνους απάντησε η Ελληνική Λύση: “Την ώρα που οι κάτοικοι του Έβρου ξεσηκώνονται μετά τις συνεχείς δολοφονίες έντιμων Ελλήνων οικογενειαρχών από δουλεμπόρους – δολοφόνους οι οποίοι εισέρχονται ανεξέλεγκτα στην πατρίδα μας από τα δήθεν ‘απόρθητα’ σύνορα, η επικίνδυνη ΝΔ έχει το θράσος να κάνει λόγο για fake news”, τονίζει σε ανακοίνωσή της.

Το κόμμα του κ. Βελόπουλου κατηγόρησε μάλιστα με τη σειρά του τη ΝΔ για “αναίσχυντα ψεύδη”, το οποία όπως υποστήριξε “γκρέμισε ο γραμματέας συνοριοφυλάκων Έβρου που αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση ευθύνεται για την ασυδοσία των δουλεμπόρων δολοφόνων Ελλήνων”.

Η ανακοίνωση φροντίζει πάντως να κρατήσει τον ίδιο τον κ. Βελόπουλο μακριά από την αντιπαράθεση, υποστηρίζοντας ότι δεν ανήρτησε ο ίδιος το επίμαχο βίντεο, που προφανώς όντως δεν είναι από τον Έβρο. “Είναι μάλιστα τόσο άσχετοι, που χρεώνουν ανάρτηση διαχειριστών στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Η Ελληνική Λύση κατηγόρησε επίσης τη ΝΔ ότι “έχει καταντήσει τη χώρα μας ξέφραγο αμπέλι για κάθε ναζί, κάθε ισλαμιστή και κάθε δουλέμπορο”. Χαρακτηρίζει μάλιστα το κυβερνών κόμμα “συνεργό στις δολοφονίες Ελλήνων” και υποστηρίζει ότι “πάει πολύ να μιλούν για “πατριωτισμό ευθύνης”, οι κατά συρροήν ανεύθυνοι τον αδιάκοπων διακοπών”.

Σχετικά Άρθρα