Συγκλονίζει η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή: “Δεν θα αγκαλιάσω ποτέ ξανά το παιδί μου”

 Συγκλονίζει η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή: “Δεν θα αγκαλιάσω ποτέ ξανά το παιδί μου”

Η μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή έσπασε τη σιωπή της μετά τη δολοφονία του γιου της, με τη θεία του οπαδού της ΑΕΚ, να μεταφέρει τα λόγια της μητέρας του μέσα από το νοσοκομείο.

Λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή από τους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η μητέρα του έσπασε για πρώτη φορά τη σιωπή της. Η οποία δεν άντεξε την είδηση του χαμού του γιου της και μεταφέρθηκε μία μέρα μετά το θλιβερό συμβάν στο νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος.

Η θεία του 29χρονου οπαδού της Ένωσης όντας συντετριμμένη, αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκεται η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή λέγοντας: «Είναι με φάρμακα, θα έρθει εδώ να συνεχίσει την αγωγή και θα πούμε το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη μας».

Ενώ μετέφερε και τα λόγια της μητέρας του για τον γιο της λέγοντας: «Μου είπε “δεν θα ξαναδώ το παιδί μου να έρχεται στο σπίτι. Δεν θα αγκαλιάσω το παιδί μου ξανά».

Την ίδια ώρα ο πατέρας του αδικοχαμένου οπαδού της Ένωσης, ζήτησε ένα πράγμα. Να βρεθεί ο δολοφόνος του γιου του. «Το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα είναι να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου. Δυστυχώς έχουν χαθεί παιδιά, χάθηκε το παιδί μου και φοβάμαι μη χαθούν και άλλα. Θέλω πρώτα να αποχαιρετήσω το παιδί μου και μετά να μιλήσω», είχε αναφέρει και εκείνος μιλώντας στο Star.

Σχετικά Άρθρα