Σοφιανός: “Η κυβέρνηση είναι ικανή να στέλνει ΜΑΤ σε πλειστηριασμούς και ανίκανη να σταματήσει τη συμμορία των ναζιστών”

 Σοφιανός: “Η κυβέρνηση είναι ικανή να στέλνει ΜΑΤ σε πλειστηριασμούς και ανίκανη να σταματήσει τη συμμορία των ναζιστών”

«Είναι δεδομένες οι ευθύνες της κυβέρνησης και γίνονται μεγαλύτερες όσο προσπαθεί να τις κουκουλώσει», τόνισε ο Νίκος Σοφιανός με αφορμή τη στυγνή δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, κατά τη διάρκεια επεισοδίων που δημιούργησαν ακροδεξιοί χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Ήταν μια οργανωμένη μετακίνηση και επίθεση μιας εγκληματικής ναζιστικής συμμορίας, που λατρεύει το τάγμα Αζόφ του Ζελένσκι, και όχι ένα επεισόδιο οπαδικής βίας», σημείωσε το μέλος της ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην ΕΡΤ και πρόσθεσε ότι «οι δολοφονίες έχουν και πολιτική χροιά».

Ο Νίκος Σοφιανός ανέφερε ότι «η αστυνομία, άρα και η κυβέρνηση ήξεραν και είχαν ενημερωθεί, ενώ ο αρμόδιος υπουργός Γ. Οικονόμου που πριν ήταν υφυπουργός Αθλητισμού γνώριζε για τις ναζιστικές συμμορίες στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ».

Υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση είναι ικανότατη στο να στέλνει κλούβες των ΜΑΤ για να γίνονται εξώσεις και να φυλάνε τις λαμαρίνες του Μπακογιάννη στο πάρκο Δρακόπουλου και ανίκανη στο να σταματήσει τη συμμορία των ναζιστών και προσπαθεί να στρέψει της συζήτηση και τις ευθύνες στα περί οπαδικής σύγκρουσης».

Σχετικά Άρθρα