Περιοδεία Φάμελλου στη Ρόδο – “Ίδού η Ρόδος κ. Μητσοτάκη”

 Περιοδεία Φάμελλου στη Ρόδο – “Ίδού η Ρόδος κ. Μητσοτάκη”

Στη Ρόδο βρίσκεται από χθες, Τετάρτη (09/08) ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος πέρα από τις πληγείσες από τη μεγάλη πυρκαγιά περιοχές, βρέθηκε σε παραλίες του νησιού, διαπιστώνοντας ιδίοις όμμασι παρανομίες και πολλαπλή παραβίαση κανόνων δικαίου και νομοθεσίας. Με ανάρτησή του στα social media, ο κ. Φάμελλος έκανε γνωστό πως επισκέφθηκε την παραλία της Αγίας Μαρίνας στη Ρόδο, αναφέροντας πως “διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν σε λειτουργία εγκαταστάσεις και δραστηριότητες, για τις οποίες μας ενημέρωσαν ότι λειτουργούν χωρίς τις απαιτούμενες άδειες, με κατάληψη δημόσιου χώρου, με παραβίαση της νομοθεσίας περί αυθαιρέτων και όπως έχει ήδη δημοσιοποιηθεί πρόσφατα με παραβιάσεις των όρων υγιεινής και ασφάλειας της εργασίας. Οι ξαπλώστρες και τα τραπέζια μέσα στη θάλασσα λειτουργούν κανονικά”.

“Όπως μας ενημέρωσαν στην επίσκεψη μας στη Ρόδο, το Εργατικό Κέντρο αλλά και κοινωνικοί φορείς και πρωτοβουλίες, η Τεχνική Επιθεώρηση Εργασίας, και συνολικά η Πολιτεία, δεν έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της και υπάρχει πολλαπλή παραβίαση των κανόνων δικαίου και της νομοθεσίας”, ανέφερε στη συνέχεια, καλώντας τον υπουργό Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη και τον πρωθυπουργό “να έρθουν να διαπιστώσουν τι σημαίνει προστασία του υγιούς ανταγωνισμού, του δημόσιου χώρου, της εργασίας και του περιβάλλοντος”.

“Ιδού η Ρόδος, κ. Μητσοτάκη!

Εμείς ήρθαμε και είδαμε ότι δυστυχώς όλα αυτά τα οποία καταγγέλθηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες στα μέσα ενημέρωσης ισχύουν και σήμερα και λειτουργούν”, κατέληξε στη δήλωσή του.

Σχετικά Άρθρα