Επίθεση χούλιγκαν σε καφετέρια στη Λεωφόρο – Ένταση και στη Νέα Φιλαδέλφεια (εικόνες)

 Επίθεση χούλιγκαν σε καφετέρια στη Λεωφόρο – Ένταση και στη Νέα Φιλαδέλφεια (εικόνες)

Νέο περιστατικό οπαδικής βίας όπως όλα δείχνουν σημειώθηκε στις 12 το μεσημέρι στους Αμπελόκηπους, όταν ομάδα περίπου 10 ατόμων, που επέβαιναν σε μηχανάκια, επιτέθηκαν και έσπασαν τζαμαρία καφτέριας στην συμβολή των οδών Τσόχα και Κυριακού, στους Αμπελόκηπους, σχεδόν απέναντι από την ΓΑΔΑ.

Αμέσως μετά την πράξη του τράπηκαν σε φυγή, ενώ οι προστρέξαντες αστυνομικοί εντόπισαν δύο άτομα που τα προσήγαγαν και εξετάζονται για τυχόν συμμετοχή τους στο περιστατικό.

Το καφέ, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι συνιδιοκτησίας ενός εκ των συλληφθέντων για τα επεισόδια στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Ενταση και στη Νέα Φιλαδέλφεια

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στη Νέα Φιλαδέλφεια, αφού υπήρξε ένταση μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και της αστυνομίας.

Εστία έντασης δημιουργήθηκε στη Νεά Φιλαδέλφια το πρωί της Πέμπτης (10/08), αφού η αστυνομία «έπιασε» κάποιους οπαδούς που φέρονται να είναι της ΑΕΚ με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν συγκρούσεις μεταξύ των αρχών και των υπολοίπων οπαδών που βρέθηκαν στο σημείο.

Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. σε βαν με Ρουμάνους χούλιγκαν που κατευθύνονταν στον Πειραιά

«Μπλόκο» στους Ευζώνους, νωρίς σήμερα (10/8) το πρωί, έγινε από την ΕΛΑΣ σε επτά Ρουμάνους που έφθασαν στα σύνορα με τελικό προορισμό την Αθήνα προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γκενκ.

Σύμφωνα με το Newsit, οι αρχές μπλόκαραν τους αλλοδαπούς που έρχονταν για το ματς επειδή υπάρχουν πληροφορίες ότι οι οπαδοί των Βέλγων είναι αδελφοποιημένοι με συγκεκριμένη ομάδα της Ρουμανίας, της οποίας οι επτά είναι οπαδοί. Μάλιστα, επάνω τους βρέθηκε μαχαίρι, οπότε τους απαγορεύθηκε η είσοδος στην Ελλάδα.

Η τραγωδία της Νέας Φιλαδέλφειας, με τον άδικο θάνατο του 29χρονου Μιχάλη από τους μαχαιροβγάλτες χούλιγκαν, έχει κινητοποιήσει τις ελληνικές αρχές που πλέον περνούν από το μικροσκόπιο οποιοδήποτε γκρουπ ατόμων φαίνονται ύποπτοι και σχετίζονται με ποδοσφαιρικά σωματεία.

Τα φονικά όπλα των Κροατών – Μαχαίρια, πέτρες, στυλιάρια και φωτοβολίδες

Σοκάρουν οι φωτογραφίες της Ελληνικής Αστυνομίας με τον φονικό εξοπλισμό που βρέθηκε έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά τη δολοφονική επίθεση Κροατών χούλιγκαν.

Η Τρίτη (08/08) θα ήταν ημέρα γιορτής για τη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΑΕΚ επέστρεφε στο Τσάμπιονς Λιγκ και η πόλη είχε στολιστεί στα «κιτρινόμαυρα» για να τιμήσει τους νταμπλούχους του Ματίας Αλμέιδα.

Το βράδυ της 7ης προς 8η Αυγούστου, ωστόσο, η νύχτα «βάφτηκε» με κόκκινο με το αίμα του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος έπεσε θύμα της δολοφονικής επίθεσης των χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, που ταξίδεψαν τα μισά (!) Βαλκάνια με πούλμαν για να φθάσουν στην Αθήνα.

photo

Οι κατηγορούμενοι κρατούνται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, μετά τις διώξεις που τούς ασκήθηκαν για βαριά αδικήματα και την προθεσμία που έλαβαν, προκειμένου να απολογηθούν αύριο (11/08).

photo

Η Ελληνική Αστυνομία δημοσίευσε τα ευρήματα από το σημείο των αιματηρών συμπλοκών στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πρόκειται για λοστούς, μαχαίρια, πέτρες, καπνογόνα, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα, τα οποία εγκατέλειψαν οι χούλιγκαν στο σημείο της αιματηρής συμπλοκής, μόλις είδαν να καταφθάνουν αστυνομικοί στο σημείο.

photo

Σχετικά Άρθρα