Καλαμπάκα: Αδερφός πυροβόλησε αδερφό – Ταμπουρώθηκε σε μαντρί στο βουνό με το όπλο

 Καλαμπάκα: Αδερφός πυροβόλησε αδερφό – Ταμπουρώθηκε σε μαντρί στο βουνό με το όπλο

Μεγάλη είναι η αστυνομική επιχείρηση που έχει στηθεί για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη του αιματηρού οικογενειακού επεισοδίου που έλαβε χώρα στη Διάβα Καλαμπάκας το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο δράστης, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr διέφυγε στα βουνά, αρχικά φαίνεται να είχε κρυφτεί μέσα σε μαντρί, ενώ το όπλο της συμπλοκής, ένα μονόκαννο το άφησε στο σπίτι του και τράπηκε σε φυγή με τα πόδια. Η περιοχή όπου διέφυγε είναι δύσβατη και φαίνεται πως ο κτηνοτρόφος το γνώριζε πολύ καλά.

Το θύμα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων με τραύματα και στα δύο πόδια, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο πυροβολισμός που δέχτηκε ήταν σχεδόν εξ επαφής.

Τι συνέβη

Ο καυγάς μεταξύ των δύο αδερφών, τα σπίτια των οποίων μοιράζονται την ίδια αυλή, ξεκίνησε το μεσημέρι της Τετάρτης μπροστά σε άλλα οικεία πρόσωπα, ενώ δεν άργησε να πάρει άσχημη τροπή.

Ο μεγαλύτερος αδερφός, ηλικίας 62 ετών πήρε το όπλο και έριξε στον αδερφό του, ηλικίας 58 ετών, μπροστά στα έντρομα μάτια των συγγενών τους. Το θύμα έπεσε τραυματισμένος, ενώ ο φερόμενος ως δράστης τράπηκε σε φυγή και μάλιστα ημίγυμνος και μέσα στα αίματα.

Συγκλονισμένοι κάτοικοι του χωριού μίλησαν στο Trikalanews.gr αναφέροντας πως μπορεί οι διαμάχες των δύο ανδρών να είναι χρόνιες, ωστόσο ποτέ δεν μπορούσαν να φανταστούν πως θα έχουν τέτοια κατάληξη.

Σχετικά Άρθρα