Δολοφονία Κατσουρή: Στο νοσοκομείο μετά από καρδιακό επεισόδιο η μητέρα του – Δικαίωση ζητά ο πατέρας – Επικοινωνία με Οικονόμου

 Δολοφονία Κατσουρή: Στο νοσοκομείο μετά από καρδιακό επεισόδιο η μητέρα του – Δικαίωση ζητά ο πατέρας – Επικοινωνία με Οικονόμου

Σοκαρισμένη παραμένει η Ελλάδα από τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, μετά από επίθεση Κροατών χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από την OPAP Arena. Η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή κατέρρευσε όταν έμαθε για τον θάνατο του γιου της και υπέστη καρδιακό επεισόδιο, ενώ πλέον νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

«Είναι με φάρμακα, θα έρθει εδώ να συνεχίσει την αγωγή και θα πούμε το τελευταίο ”αντίο” στον Μιχάλη μας» είπε η θεία του 29χρονου, μιλώντας στο Star. Και πρόσθεσε: «Μου είπε “δεν θα ξαναδώ το παιδί μου να έρχεται στο σπίτι”».

Την ίδια ώρα, ο πατέρας του 29χρονου τόνισε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού του. «Δυστυχώς, έχουν χαθεί παιδιά, χάθηκε το παιδί μου και φοβάμαι μη χαθούν κι άλλα. Θέλω πρώτα να αποχαιρετήσω το παιδί μου και μετά θα μιλήσω» ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Star.

Επικοινωνία Οικονόμου με τον πατέρα του Μιχάλη Κατσουρή

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πατέρα του 29χρονου Μιχάλη, του θύματος της επιδρομής των Κροατών και των Ελλήνων συνεργών τους στη Νέα Φιλαδέλφεια, είχε το απόγευμα της Τετάρτης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου συλλυπήθηκε τον πατέρα του άτυχου νέου και τον διαβεβαίωσε πως η Ελληνική Αστυνομία θα κάνει ότι απαιτείται για να βρεθούν όλοι όσοι συμμετείχαν στη δολοφονία του.

Επίσης, τόνισε πως η Πολιτεία θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην ζήσουμε ξανά μία τέτοια τραγωδία.

Σχετικά Άρθρα