Δείπνησαν μαζί: Βανδή, Μπισμπίκης, Μελίνα Νικολαΐδη, Λαζόπουλος και Πάνος Βλάχος

 Δείπνησαν μαζί: Βανδή, Μπισμπίκης, Μελίνα Νικολαΐδη, Λαζόπουλος και Πάνος Βλάχος

Το βράδυ της Τρίτης, Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή οι δυο τους δείπνησαν με τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Πάνο Βλάχο, ενώ στην ίδια παρέα βρισκόταν και η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης περνούν μαζί το φετινό καλοκαίρι και το μοιράζονται με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το ζευγάρι επέλεξε να μην αρκεστεί σε έναν μόνο προορισμό κατά τις φετινές του διακοπές και έτσι, έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής στην Κρήτη, στη Θεσσαλονίκη και στην Πάρο.

Το βράδυ της Τρίτης, οι δυο τους δείπνησαν με τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Πάνο Βλάχο, ενώ στην ίδια παρέα βρισκόταν και η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη.

Μάλιστα, ο Λάκης Λαζόπουλος δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με ολόκληρη την παρέα να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό.

Πάνω στη φωτογραφία έγραψε: “Καλημέρα! Μετά από μια νύχτα σαν κι αυτήν. Γελάσαμε και εκεί στα χαράματα αρχίσαμε να λέμε τα σχέδια μας ο ένας στον άλλον. Απλώσαμε την πραμάτεια μας στους ουρανούς. Ο Βασίλης Μπισμπίκης θα συμβάλει στην αναβαθμισμένη ΤΕΧΝΩΝ ΕΚΑΤΟ. Η μία των εκπλήξεων. Αλλά πάνω από όλα καλημέρα, σήμερα θα δούμε αγώνα. Περνάγαμε ωραία με Δέσποινα παρέα τα γέλια μας χαλούσαν τις βραδιές. Και το κορίτσι μας το λαμπερό, Μελίνα Νικολαΐδη”.

Σχετικά Άρθρα