Γονείς Άλκη Καμπανού: “Πιστεύαμε ότι ο Άλκης θα ήταν το τελευταίο θύμα”

 Γονείς Άλκη Καμπανού: “Πιστεύαμε ότι ο Άλκης θα ήταν το τελευταίο θύμα”

Συγκλονισμένοι είναι οι γονείς του Άλκη Καμπανού με τη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ από χούλιγκαν καθώς ξύπνησαν μνήμες από τον άδικο θάνατο του δικού τους παιδιού. «Είμαι συγκλονισμένος κι εγώ και η σύζυγός μου διότι βλέπουμε να συνεχίζονται τέτοιου είδους επεισόδια. Θέλω να εκφράσω την θλίψη την οδύνη και την συμπαράστασή μας στους γονείς αυτού του νέου παιδιού».

Με αυτά τα λόγια ο Αριστείδης Καμπανός, πατέρας του αδικοχαμένου Αλκιβιάδη, περιγράφει στο ThessToday όσα ένιωσε αυτός και η μητέρα του Άλκη, Μελίνα Κακουλίδου μόλις πληροφορήθηκαν για το χαμό του 29χρονου Μιχάλη μετά από επίθεση των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Νέα Φιλαδέλφεια.

«Θεωρούσα πως η δολοφονία του Άλκη θα ήταν το τελευταίο θλιβερό γεγονός αλλά δυστυχώς βιώνουμε και νέα γεγονότα που δείχνουν πως κάτι δεν κάνουμε σωστά σαν Ελληνική κοινωνία. Δεν πήραμε τα μαθήματά μας από την δολοφονία του Άλκη. Πρέπει όλοι να σκύψουμε πάνω από τέτοια φαινόμενα και να δώσουμε λύσεις. Είτε με την αυστηροποίηση των ποινών, είτε με το κλείσιμο των συλλόγων που από εκεί μέσα δραστηριοποιούνται οι χούλιγκανς, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να θρηνήσουμε κι άλλα θύματα. Είναι άδικο» σημειώνει o Αριστείδης Καμπανός.

«Θα προσπαθήσουμε να έρθουμε σε επαφή με τους γονείς του παιδιού για να τους εκφράσουμε την θλίψη και συλλυπητήριά μας. Αν και τα λόγια είναι φτωχά και αδυνατούν να απαλύνουν τον πόνο των γονέων που βίωσαν αυτό που βιώσαμε και μεις πριν 1,5 χρόνο με τον Άλκη. Με το άκουσμα της είδησης συγκλονιστήκαμε. Πιστεύαμε πως ο Άλκης θα ήταν το τελευταίο θύμα αλλά δυστυχώς υπάρχουν οι θερμοκέφαλοι και σε αυτό το περιστατικό είναι και εισαγόμενοι θερμοκέφαλοι, οι οποίοι δρουν με πράξεις βίας χωρίς καμιά λογική.

Η πολιτεία πρέπει να σταματήσει αυτά τα φαινόμενα. Με αυστηρότερες ποινές, με αυστηρότερα μέτρα, με την εφαρμογή των νόμων. Οι υπεύθυνοι πρέπει να μπαίνουν στην φυλακή έτσι ώστε να συνετίζονται οι υπόλοιποι. Πρέπει όλοι να σκύψουν πάνω σε αυτό πρόβλημα και να βοηθήσουν να εκλείψει ο οπαδισμός, ο χουλιγκανισμός που έχει μετατραπεί σαν ένα είδος κακής θρησκείας» καταλήγει ο χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Σχετικά Άρθρα