Με Ρόζενμποργκ ή Χαρτς ο ΠΑΟΚ, με Μπεσίκτας ή Νέφτσι ο Άρης, με Άδανα ή Όσιγεκ ο Ολυμπιακός

 Με Ρόζενμποργκ ή Χαρτς ο ΠΑΟΚ, με Μπεσίκτας ή Νέφτσι ο Άρης, με Άδανα ή Όσιγεκ ο Ολυμπιακός

Η κλήρωση ΠΑΟΚ, Αρη και Ολυμπιακού στο Conference League.

Το νικητή του ζευγαριού Ρόζενμποργκ (Νορβηγία)-Χαρτς (Σκωτία) θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Europa Conference League, εάν ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Χάιντουκ Σπλιτ στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (7/8) στην έδρα της UEFA, στη Νιόν της Ελβετίας. Ο «Δικέφαλος του βορρά» θα δώσει το πρώτο ματς εκτός έδρας στις 24 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Τούμπα στις 31/8.

Με Μπεσίκτας ή Νέφτσι ο Άρης, αν αποκλείσει την Ντιναμό Κιέβου

Με το νικητή του ζευγαριού Μπεσίκτας (Τουρκία)-Νέφτσι (Αζερμπαϊτζάν) θα αναμετρηθεί ο Άρης στα πλέι οφ του Europa Conference League, εφόσον αποκλείσει την Ντιναμό Κιέβου στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (7/8) στην έδρα της UEFA, στη Νιόν της Ελβετίας. Οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν το πρώτο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 24 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί εκτός έδρας στις 31/8.

Με Άδανα Ντεμίρσπορ ή Όσιγεκ ο Ολυμπιακός, αν αποκλειστεί από την Γκενκ

Το νικητή του ζευγαριού Άδανα Ντεμίρσπορ (Τουρκία)-Όσιγεκ (Κροατία) θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ του Europa Conference League, εάν αποκλειστεί από την Γκενκ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (7/8) στην έδρα της UEFA, στη Νιόν της Ελβετίας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν το πρώτο ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 24 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί εκτός έδρας στις 31/8.

Σχετικά Άρθρα