ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτες οι ουρές στο Κτηματολόγιο – Να μπει τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών

 ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτες οι ουρές στο Κτηματολόγιο – Να μπει τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών

«Να μπει τέλος στην ταλαιπωρία που βιώνουν καθημερινά εκατοντάδες πολίτες και επαγγελματίες περιμένοντας έξω από το κτίριο του Εθνικού Κτηματολογίου στην οδό Αριστοτέλους στην Αθήνα, ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με αφορμή τις σημερινές ντροπιαστικές εικόνες. «Η κυβερνητική αδιαφορία, η υποστελέχωση και οι καθυστερήσεις στην ψηφιοποίηση είναι πλευρές που οξύνουν το πρόβλημα και πρέπει να αντιμετωπισθούν το συντομότερο δυνατόν» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ώρες έχουν έρθει στη δημοσιότητα απαράδεκτες εικόνες οι οποίες δείχνουν ουρές έξω από το Κτηματολόγιο Αθηνών με την αναμονή να έχει φτάσει έως και τις 12 ώρες.

«Το πρόβλημα δεν είναι καινούργιο» σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνοντας ότι «δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές έχουν αναδείξει το ζήτημα εδώ και πολλούς μήνες».

«Ωστόσο, οι εκκλήσεις τους δεν εισακούστηκαν, με αποτέλεσμα στην “Ελλάδα 2.0” η σειρά προτεραιότητας να τηρείται ακόμα χειρόγραφα και με χαρτάκια» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ:

«Τις τελευταίες ώρες βλέπουν το φως της δημοσιότητας απαράδεκτες εικόνες με ουρές έξω από το Κτηματολόγιο Αθηνών με την αναμονή να έχει φτάσει έως και τις 12 ώρες.

Το πρόβλημα δεν είναι καινούργιο. Δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές έχουν αναδείξει το ζήτημα εδώ και πολλούς μήνες. Ωστόσο, οι εκκλήσεις τους δεν εισακούστηκαν, με αποτέλεσμα στην “Ελλάδα 2.0” η σειρά προτεραιότητας να τηρείται ακόμα χειρόγραφα και με χαρτάκια.

Η κυβερνητική αδιαφορία, η υποστελέχωση και οι καθυστερήσεις στην ψηφιοποίηση είναι πλευρές που οξύνουν το πρόβλημα και πρέπει να αντιμετωπισθούν το συντομότερο δυνατόν. Να μπει τέλος στην ταλαιπωρία για εκατοντάδες πολίτες και επαγγελματίες».

Σχετικά Άρθρα