“Σκάψε έναν λάκκο 30 μέτρων” – Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δράση πιθανού κατά συρροή βιαστή

 “Σκάψε έναν λάκκο 30 μέτρων” – Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δράση πιθανού κατά συρροή βιαστή

Μια υπόθεση που έχει θέσει σε συναγερμό τις αστυνομικές αρχές αρκετών Πολιτειών, είδε το φως της δημοσιότητας στις ΗΠΑ και οι λεπτομέρειες που τη συνοδεύουν προκαλούν σοκ μια και πιθανότατα αποκαλύφθηκε η δράση ενός αρρωστημένου κατά συρροή βιαστή.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια ιερόδουλη, φανερά καταβεβλημένη, πλησίασε μοτοσυκλετιστή και του ζήτησε βοήθεια. Οι αρχές του Όρεγκον που έσπευσαν να δουν τι συνέβαινε άκουσαν μια περίεργη ιστορία για απαγωγή και κράτησή της, που ξεκίνησαν να ερευνούν. 

Η γυναίκα τους πήγε σε ένα σπίτι και στο εσωτερικό του βρέθηκε ένα αυτοσχέδιο κελί. Όπως αποκαλύφθηκε, ο ιδιοκτήτης Νεγκάσι Ζουμπέρι την είχε απαγάγει, όταν παριστάνοντας τον αστυνομικό την ακινητοποίησε και της πέρασε χειροπέδες. Αφού την φυλάκισε στο αυτοσχέδιο κελί με τη μεταλλική πόρτα, την κακοποίησε πολλές φορές, αλλά υπολόγισε χωρίς τον ξενοδόχο. Κάποια στιγμή που έλειπε, το θύμα άρχισε να χτυπά με μανία την πόρτα, κατάφερε να την ανοίξει και απελευθερώθηκε, φτάνοντας μέχρι τον λυτρωτή της. 

Από την έρευνα που ξεκίνησε, αποκαλύφθηκε ότι ο δράστης έχει ζήσει τα τελευταία δέκα χρόνια σε ισάριθμες Πολιτείες στη χώρα και ενδέχεται να συνδέεται με πολλούς βιασμούς. Ήδη έχει συνδεθεί με σεξουαλικές επιθέσεις σε τέσσερις Πολιτείες, ενώ ανατριχιαστικά, είναι σημειώματα που βρέθηκαν όπου έγραφε μεταξύ άλλων «σκάψε έναν λάκκο βάθους 30 μέτρων» και «άσε το τηλέφωνο στο σπίτι. Βεβαιώσου ότι δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στη ζωή τους. Δεν πρέπει να ξεκινήσει οποιαδήποτε έρευνα».

Σύμφωνα με τις Αρχές, υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο ο 29χρονος Ζουμπέρι να είναι κατά συρροή βιαστής και να έχει φυλακίσει και κακοποιήσει στο παρελθόν δεκάδες γυναίκες. 

Σχετικά Άρθρα