Θρήνος στην κηδεία της 38χρονης Βέρας που απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό της

 Θρήνος στην κηδεία της 38χρονης Βέρας που απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό της

Το τελευταίο αντίο είπαν οικογένεια, συγγενείς και φίλοι στην 38χρονη Βέρα στην Αικατερίνη, μητέρα τριών παιδιών που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της όταν εκείνο τυλίχτηκε στις φλόγες

Από τη νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε από την ιατροδικαστή, Ελένη Ζαγγελίδου, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, η 38χρονη φαίνεται ότι εισέπνευσε λίγο καπνό, έχασε τις αισθήσεις της και αμέσως μετά το αυτοκίνητο “λαμπάδιασε” με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί πλήρως και να βρει φρικτό θάνατο.

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό συμβάν σημειώθηκε το Σάββατο (29/7), λίγο μετά τις 19:00 όταν η 38χρονη, μητέρα τριών παιδιών, κινούνταν με το αμάξι της επί της οδού Φαρμάκη με κατεύθυνση προς το Νοσοκομείο της Κατερίνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια στιγμή προκλήθηκε ανάφλεξη στη μηχανή του αυτοκινήτου το οποίο άρχισε να βγάζει καπνούς εν κινήσει και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να βγει από το φλεγόμενο ΙΧ με αποτέλεσμα να καεί ζωντανή την ώρα που κάποιοι περαστικοί προσπαθούσαν να σβήσουν τη φωτιά με πυροσβεστήρες. Λίγη ώρα μετά, στο σημείο έφτασε ένα όχημα της Πυροσβεστικής με τρεις πυροσβέστες οι οποίο έσβησαν την πυρκαγιά αλλά ήταν ήδη αργά για την άτυχη γυναίκα.

Σχετικά Άρθρα