Εύβοια: Αναστάτωση με φίδι που κολυμπάει και… κόβει βόλτες σε πλαζ (vid)

 Εύβοια: Αναστάτωση με φίδι που κολυμπάει και… κόβει βόλτες σε πλαζ (vid)

Αναστάτωση προκαλεί στους λουόμενους της παραλίας του Αλμυροπόταμου στην Εύβοια ένα φίδι, το οποίο εντοπίστηκε να κολυμπάει μέσα στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το Evima.gr, το φίδι βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στην συγκεκριμένη παραλία, ενώ δεν έχει καταστεί εφικτή μέχρι στιγμής η απομάκρυνση από το σημείο.

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν πως πρόκειται για δεντρογαλιά, φίδι το οποίο θεωρείται – κατά βάση – ακίνδυνο, και μπαινοβγαίνει στη θάλασσα, έχοντας εγκλωβιστεί επί της ουσίας στα βράχια μόλου της περιοχής.

Η παρουσία του στο σημείο προκαλεί άγχος και ανασφάλεια στους πολίτες που κάνουν τα μπάνια τους, αφού την παραλία επισκέπτονται παιδιά τα οποία πολύ συχνά, τις τελευταίες ημέρες, το συνάντησαν μπροστά τους.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η Εύβοια αναστατώνεται από την παρουσία φιδιού, αφού μόλις στις αρχές του μήνα, αντιδήμαρχος συνειδητοποίησε πως κολυμπά δίπλα σε ένα τέτοιο ερπετό.

Ξαφνικά είδε ένα φίδι να είναι μέσα στη θάλασσα και όπως ήταν φυσικό τρομοκρατήθηκε.

Βγήκε από το νερό και είχε το θάρρος να τραβήξει βίντεο. «Δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, έπαθα σοκ», είπε στο Evima.gr.

Σχετικά Άρθρα