Ρωμανίδης: Χρωστάνε μια Επίδαυρο στον Μάρκο Σεφερλή

 Ρωμανίδης: Χρωστάνε μια Επίδαυρο στον Μάρκο Σεφερλή

“Περάσαμε πέτρινα χρόνια με τον Μάρκο Σεφερλή, είχα αποκλειστεί από τηλεοπτικές σειρές και δεν μας θεωρούσαν ηθοποιούς”, τόνισε ο Θοδωρής Ρωμανίδης σε δηλώσεις του στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes.

Αναφερόμενος στη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή, είπε: «Ποτέ δεν είναι εύκολο ένα στοπ συνεργασιών ειδικά σαν τη συνεργασία με τον Μάρκο που είμαστε 17 χρόνια συνεργάτες και δεν ήμασταν απλά συνεργάτες. Του είχα προτείνει μέχρι και να βαφτίσει την εγγονή μου. Αλλά η φυσική μου κατάσταση δεν επέτρεπε άλλο να είμαι εκεί γιατί στις παραστάσεις του αν δεν είναι 150 τοις εκατό εκεί δεν γίνεται».

Για τις σχέσεις τους σήμερα, ο Θοδωρής Ρωμανίδης σημείωσε: «Δεν είμαστε και τσακωμένοι. Είπαμε να αρπαχτούμε μαλλί με μαλλί, αλλά δεν έβρισκα εγώ μαλλί ούτε αυτός και σταματήσαμε».

Σχετικά με την κριτική του Κώστα Γεωργουσόπουλου στον Μάρκο Σεφερλή, παρατήρησε: «Τον θαυμάζει, είχε έρθει να τον δει και του είχε κάνει καλή κριτική. Τότε ήταν που ο κόσμος “καταδέχτηκε” να έρθει να μας δει. Ας μην γελιόμαστε, περάσαμε πέτρινα χρόνια στον Μάρκο, εγώ είχα αποκλειστεί από τηλεοπτικές σειρές και το θέατρο. Ξαφνικά εγώ έχω γίνει μην πω και περιζήτητος».

«Αυτά είναι αστεία, δεν μπορώ να τα συζητώ, αν το είπε ο κύριος Γεωργουσόπουλος και πάλι μπράβο του. Ειδικά για την Επίδαυρο νομίζω θα το είπε γιατί του χρωστάνε μια Επίδαυρο του Μάρκου έτσι; Δεν θα βάλει σκουπίδια, συγγνώμη κιόλας, ούτε διαφήμιση αναψυκτικού, θα παίξει με το ταλέντο του», κατέληξε.

Σχετικά Άρθρα