Πήλιο: Η τουρίστρια ήταν νεκρή 4-5 ώρες πριν δηλωθεί ο θάνατός της – Νέα στοιχεία

 Πήλιο: Η τουρίστρια ήταν νεκρή 4-5 ώρες πριν δηλωθεί ο θάνατός της – Νέα στοιχεία

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας όσον αφορά στον μυστήριο θάνατο στο Πήλιο μίας 58χρονης τουρίστριας από τη Γερμανία, ο οποίος πλέον αποδίδεται σε ανθρωποκτονία, αν και αρχικά αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια.Ειδικότερα, το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας της Λάρισας έριξε φως στην υπόθεση, καθώς έδειξε ότι η γυναίκα έφερε τραύμα διαμπερές από περίστροφο στη θωρακική χώρα, την καρδιά και στους πνεύμονες.Υπενθυμίζεται ότι η 58ρονη κατέληξε πριν 11 μέρες, όταν έκανε διακοπές στη Μηλίνα, παραθαλάσσιο χωριό του Πηλίου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η τουρίστρια ήταν νεκρή 4-5 ώρες πριν ο άνδρας της δηλώσει τον θάνατό της. Από την παραλία της Μηλίνας μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, που αποδόθηκε αρχικά σε αιφνίδια αίτια.

Όπως προβλέπει η διαδικασία, το πτώμα της μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας. Ωστόσο, η μεταφορά έγινε με αρκετές ημέρες καθυστέρησης λόγω φόρτου εργασίας. Η νεκροτοψία – νεκροτομή προκάλεσε ανατροπή στην υπόθεση, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός της οφείλεται σε ανθρωποκτονία.

Αμέσως μόλις έγιναν γνωστά τα αίτια του θανάτου ξεκίνησαν από την αστυνομία έρευνες, που είναι επικεντρωμένες στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος.

Σχετικά Άρθρα