Ξεκαθαρίζει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο της Αθήνας – Συνάντηση με Παππά

 Ξεκαθαρίζει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο της Αθήνας – Συνάντηση με Παππά

Σήμερα Τετάρτη αναμένεται να ξεκαθαρίσει στον ΣΥΡΙΖΑ το θέμα με την υποψηφιότητα για τον Δήμο της Αθήνας. Θα υπάρξει συνάντηση – βολιδοσκόπηση στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά προκειμένου να ξεκαθαριστεί αν είναι στο τραπέζι ή όχι η υποψηφιότητά του.

Ακολούθως, θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος – ενδεχομένως αύριο, Πέμπτη (03/08) προκειμένου να προχωρήσει στην τελική επιλογή. Πάντα έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους και δηλώνουν έτοιμοι να λάβουν μέρος στην κούρσα, σε περίπτωση που ο Νίκος Παππάς δε δεχθεί, ο Κώστας Ζαχαριάδης και ο Νίκος Φίλης οι οποίοι και έχουν την υποστήριξη των τάσεών τους.

  • Το θέμα, ωστόσο, δεν είναι τόσο απλό καθώς οι συσχετισμοί για τη στήριξη του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων είναι διαφορετικοί από αυτούς για την υποστήριξη του επόμενου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα δύο αυτά θέματα, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο συνδέονται και αυτό καθιστά την κατάσταση περίπλοκη. Ο ίδιος ο πρόεδρος της Κ.Ο. του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος, έκανε δηλώσεις με δόση αυτοκριτικής για τον πολιτικό χρόνο, για την καθυστέρηση του ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσει στις τελικές επιλογές σε μεγάλους δήμους της χώρας.

Σχετικά Άρθρα