Αδερφός του Φρέντι Μπελέρη: “Είναι αιχμάλωτος του καθεστώτος Ράμα”

 Αδερφός του Φρέντι Μπελέρη: “Είναι αιχμάλωτος του καθεστώτος Ράμα”

Για συνεχιζόμενη ομηρία του Φρέντι Μπελέρη κάνει λόγο ο αδερφός του στο Open. Σχεδόν τρεις μήνες από τη σύλληψή του και ο εκλεγμένος Δήμαρχος Χειμάρας παραπέμπεται σε δίκη στο ειδικό δικαστήριο στην Αλβανία. «Είχαμε πει εξαρχής ότι η δίωξη είναι πολιτική. Επιβεβαιώνεται από την προφυλάκισή του, γίνανε πολλές απόπειρες να γίνει αποφυλάκιση έστω και με περιοριστικά μέτρα, αυτό δεν το δεχτήκανε σε καμία φάση», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λεονάδρος Μπελέρης και συνέχισε:

«Θα πρέπει αυτό το θέμα να διεθνοποιηθεί όσο πιο πολύ γίνεται, από τη στιγμή που δεν υπάρχει διάθεση από τη μεριά της Αλβανίας να δώσει λύση, θα πρέπει να είναι οι πιέσεις εδώ πιο έντονες». Ο ίδιος κατήγγειλε πως ο αδερφός του είναι «αιχμάλωτος του καθεστώτος του Έντι Ράμα».

Το πόρισμα της ειδικής εισαγγελίας διαφθοράς σχεδόν να καταδικάζει τον Φρέντι Μπελέρη, πριν καν δικαστεί.

«Είναι κατάπτυστο, το να διαβάζουμε σε ένα πόρισμα που μιλά για το ότι θα παραπεμφθεί σε δίκη μια υπόθεση, ότι είναι ένοχος! Αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο. Βέβαια από την άλλη, αυτό συνδέεται με όλες τις άλλες δράσεις του κ. Ράμα γύρω από αυτήν την υπόθεση, για να καταδικάσει τον κ. Μπελέρη», σημείωσε ο Θοδωρής Γκούμας, Πρόεδρος της Ένωσης Χειμαρριωτών.

Σχετικά Άρθρα