Στον ΣΚΑΪ ο Χρήστος Φερεντίνος

 Στον ΣΚΑΪ ο Χρήστος Φερεντίνος

Εδώ και μήνες έχει γίνει γνωστή η μετακίνησή του από τον ALPHA στον ΣΚΑΪ. Ως σωστός επαγγελματίας, όμως, περίμενε να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τον σταθμό που βρισκόταν προκειμένου να ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή του. «Αφού το λέει ο ΣΚΑΪ είναι είδηση: Ο Χρήστος Φερεντίνος επιστρέφει στο κανάλι από όπου ξεκίνησε! Ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα, το όνομα που έχει συνδεθεί με μεγάλες επιτυχίες, έρχεται στον ΣΚΑΪ με ανανεωμένη διάθεση και είναι έτοιμος να μας εκπλήξει!

Ο κορυφαίος παρουσιαστής μάς υπόσχεται ακόμα πιο συναρπαστικές στιγμές, με το πηγαίο ταλέντο του, την αμεσότητά του και το μοναδικό του χάρισμα να χτίζει σχέσεις ξεχωριστές με το κοινό. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο παρουσιαστής, πριν από λίγες ημέρες, αποχαιρέτησε μάλιστα τον ALPHA στα social media γράφοντας: «10 χρόνια alpha. 10 χρόνια αξέχαστα!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον alpha που υπήρξε οικογένεια όλα αυτά τα χρόνια για μένα! Μια όμορφη υποστηρικτική ζεστή οικογένεια! Alpha σ ευχαριστώ».

Να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Φερεντίνος θα αναλάβει, στον ΣΚΑΪ, την παρουσίαση του «Μονομάχου». Τα γυρίσματα θα αρχίσουν άμεσα και το τηλεπαιχνίδι θα δίνει από το φθινόπωρο lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Το εν λόγω φορμάτ είχε παρουσιάσει και πάλι ο Χρήστος Φερεντίνος για πρώτη φορά, πριν 22 χρόνια, στο STAR.

Σε ένα σκηνικό που θα φέρνει στο μυαλό αρένα, ένας παίκτης θα έχει 100 αντιπάλους. Έχοντας κάποιες βοήθειες, θα επιλέγει κατηγορίες ερωτήσεων με σκοπό να τους εξολοθρεύσει και να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο.

Σχετικά Άρθρα