Κρήτη: Νεαρός αυτοτραυματίστηκε και ισχυρίστηκε ότι τον λήστεψαν

 Κρήτη: Νεαρός αυτοτραυματίστηκε και ισχυρίστηκε ότι τον λήστεψαν

Ο 25χρονος φέρεται να είπε ότι όλα έγιναν στην κατοικία του, όταν την ώρα που περιεργαζόταν το όπλο, αυτό εκπυρσοκρότησε, τραυματίζοντας τον στην παλάμη του αριστερού χεριού

Ένας 25χρονος στην Κρήτη κατήγγειλε στις αρχές ληστεία που οδήγησε στον τραυματισμό του από πυροβολισμό. Ωστόσο η καταγγελία του νεαρού, αντιμετωπίστηκε με επιφυλακτικότητα από τους αστυνομικούς. Το “σενάριο” που επικαλούνταν, ότι δηλαδή πήγε βόλτα στην περιοχή της πρώην Βάσης Γουρνών κι έπεσε «θύμα» ενός Ρομά, που τον πυροβόλησε στο χέρι θέλοντας να τον ληστέψει, κάπου φαινόταν «αδύναμο». Η έρευνα των διωκτικών αρχών, γρήγορα έδειξε ότι είχαν δίκιο.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι αστυνομικοί ερευνώντας την υπόθεση, έκριναν πως ο τραυματισμός αυτός έγινε κοντά στο σπίτι του 25χρονου. Σε νομότυπη έρευνα στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, εντοπίστηκαν, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, αίματα, αλλά και ένα όπλο.

Υπό το βάρος των στοιχείων που προέκυψαν, ο 25χρονος φέρεται να είπε ότι όλα έγιναν στην κατοικία του, όταν την ώρα που… περιεργαζόταν το όπλο, αυτό εκπυρσοκτρότησε, τραυματίζοντας τον στην παλάμη του αριστερού χεριού!

Σε βάρος του νεαρού αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία για ψευδή κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Σχετικά Άρθρα