Βίντεο ντοκουμέντο από το αιματηρό επεισόδιο στον Κολωνό

 Βίντεο ντοκουμέντο από το αιματηρό επεισόδιο στον Κολωνό

Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή καταδίωξη στον Κολωνό το πρωί της Τρίτης έφερε στη δημοσιότητα το MEGA. Στο βίντεο φαίνεται ο δράστης να κείτεται στο έδαφος, λίγα δευτερόλεπτα αφότου έχει δεχτεί τις σφαίρες από τον αστυνομικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 38χρονος αλβανικής καταγωγής άνδρας το πρωί της Τρίτης έκλεψε τράπεζα στην περιοχή του Κολωνού.

Ωστόσο, εκείνη την ώρα στην τράπεζα βρισκόταν ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος έκανε ανάληψη από το ΑΤΜ της τράπεζας.

Όταν ο αστυνομικός αντιλήφθηκε την ληστεία, έκανε σήμερα σε έναν μοτοσικλετιστή να σταματήσει και χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη μοτοσικλέτα κυνήγησε τον 38χρονο.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης ο εκτός υπηρεσίας αστυνομικός ειδοποιεί τους συναδέρφους του και τους ενημερώνει για το που κινείται ο δράστης.

Τελικά στη διασταύρωση της Λένορμαν με την Παλαμιδίου ένα περιπολικό μια ομάδα ΔΙΑΣ προσπαθούν να περικυκλώσουν τον 38 και τότε -σύμφωνα με  ανακοίνωση της αστυνομίας- ο δράστης κινήθηκε με το μαχαίρι απειλητικά προς το μέρος τους.

Τότε, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ένας από τους αστυνομικούς κάνει χρήση του υπηρεσιακού του όπλου και τον πυροβολεί δύο φορές στην κοιλιά.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο δράστης είχε απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για κλοπές, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απείθεια, ενώ είχε νοσηλευτεί και σε ψυχιατρική κλινική.

Σχετικά Άρθρα