Φρίκη στις ΗΠΑ: Ζευγάρι κακοποίησε μέχρι θανάτου τον 5χρονο γιο του – “Ο εγκέφαλός του… εξαφανίστηκε”

 Φρίκη στις ΗΠΑ: Ζευγάρι κακοποίησε μέχρι θανάτου τον 5χρονο γιο του – “Ο εγκέφαλός του… εξαφανίστηκε”

Η μητέρα ενός 5χρονου αγοριού από την Πενσυλβάνια που πέθανε τον Φεβρουάριο και ο σύζυγός της συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για τη δολοφονία του την περασμένη εβδομάδα, αφού οι γιατροί είπαν ότι έδειξε σημάδια φρικτής κακοποίησης και βασανιστηρίων. 

Η Λόρεν και ο Τζέικομπ Μαλομπέρτι απο το Ντέλμοντ κατηγορήθηκαν για ανθρωποκτονία για τον θάνατο του μικρού Λάντον Μαλομπέρτι στις 7 Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε ο εισαγγελέας της κομητείας Γουέστμορελαντ.

«Ο Λάντον είχε αμβλύ τραύμα στο κεφάλι τον λαιμό και τα άκρα του», είπε η εισαγγελέας της κομητείας Γουέστμορλαντ Νικόλ Ζικαρέλι σε συνέντευξη Τύπου που ανακοίνωσε τις κατηγορίες. Το ζευγάρι μετέφερε το καλυμμένο με μώλωπες παιδί στο νοσοκομείο στις 30 Ιανουαρίου αφού έχασε τις αισθήσεις του.

Το αγόρι πέθανε περίπου μια εβδομάδα αργότερα. Ο μικρός Λάντον υπέστη «σοβαρή κακοποίηση» που τον άφησε ανίκανο να σταθεί, να φάει ή να πιει στα χέρια της θετής οικογένειάς του. Στη συνέχεια, οι γονείς ξεκίνησαν μια εκστρατεία GoFundMe , η οποία συγκέντρωσε περισσότερα από 5.000 δολάρια για τα έξοδα κηδείας του παιδιού, είπαν οι ερευνητές

Ένας γιατρός στο Νοσοκομείο Παίδων UPMC είπε ότι ο 5χρονος υπέστη τρεις εγκεφαλικές αιμορραγίες και ο εγκέφαλος του «εξαφανίστηκε», σύμφωνα με μια ποινική καταγγελία που έλαβε το WPXI-TV.

Σχετικά Άρθρα