ΣΥΡΙΖΑ για Χαρδαλιά: “Τόση επιπολαιότητα μας ξεπερνάει”

 ΣΥΡΙΖΑ για Χαρδαλιά: “Τόση επιπολαιότητα μας ξεπερνάει”

“Ο κ. Χαρδαλιάς, “κατάφερε” να δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες με απόρρητους στρατιωτικούς χάρτες ενώ κατονόμασε όλες τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις που επιθεώρησε, θυσιάζοντας κάθε έννοια στρατιωτικού απορρήτου στο βωμό μιας κούφιας επικοινωνιακής πολιτικής, μιας εφήμερης προβολής”

Το τμήμα ‘Αμυνας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ανακοίνωσή του για τις φωτογραφίες με απόρρητους στρατιωτικούς χάρτες που δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά την επιθεώρηση στρατιωτικών εγκαταστάσεων από τον Νίκο Χαρδαλιά, κάνει λόγο για επιπολαιότητα αλλά και για κυβέρνηση που κινείται μόνο με επικοινωνιακούς όρους.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

“Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη αφού απέτυχε να αντιμετωπίσει την έκτακτη κατάσταση στην οποία βρέθηκαν οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις της 111 Πτέρυγας Μάχης στη Ν. Αγχίαλο, έστειλε τον υφυπουργό Εθνικής ‘Αμυνας και πλέον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Χαρδαλιά, να επιθεωρήσει στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Ο κ. Χαρδαλιάς, όμως, “κατάφερε” να δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες με απόρρητους στρατιωτικούς χάρτες ενώ κατονόμασε όλες τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις που επιθεώρησε, θυσιάζοντας κάθε έννοια στρατιωτικού απορρήτου στο βωμό μιας κούφιας επικοινωνιακής πολιτικής, μιας εφήμερης προβολής. Είναι γνωστό πως η κυβέρνηση κινείται μόνο με επικοινωνιακούς όρους, αλλά τόση επιπολαιότητα μας ξεπερνάει”.

Σχετικά Άρθρα