Φιγούρα αρχαίας τραγωδίας ο πατέρας της 38χρονης στην Κατερίνη: “Την είδα καμένη μέσα στο αυτοκίνητο”

 Φιγούρα αρχαίας τραγωδίας ο πατέρας της 38χρονης στην Κατερίνη: “Την είδα καμένη μέσα στο αυτοκίνητο”

Συγκλονίζει ο πατέρας της 38χρονης που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της στην Κατερίνη: “Πήγα εκεί να δω και την είδα καμένη μέσα στο αυτοκίνητο. ‘Πάει το παιδί μου’, είπα”

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εξελίσσονται από το πρωί στην Κατερίνη, όπου μία 38χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της, όταν εκείνο από μηχανική βλάβη πήρε φωτιά.

Ήταν λίγο μετά τις 07:00 και η 38χρονη Βέρα κινούταν με το αμάξι της επί της οδού Φαρμάκη με κατεύθυνση προς το Νοσοκομείο της Κατερίνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια στιγμή προκλήθηκε ανάφλεξη στη μηχανή του αυτοκινήτου το οποίο άρχισε να βγάζει καπνούς εν κινήσει και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να βγει από το φλεγόμενο ΙΧ με αποτέλεσμα να καεί ζωντανή την ώρα που κάποιοι περαστικοί προσπαθούσαν να σβήσουν τη φωτιά με πυροσβεστήρες. Λίγη ώρα μετά, στο σημείο έφτασε ένα όχημα της Πυροσβεστικής με 3 Πυροσβέστες οι οποίο έσβησαν την πυρκαγιά αλλά ήταν ήδη αργά για την άτυχη γυναίκα.

Όπως είπε ο πατέρας της 38χρονης, το αυτοκίνητο δεν είχε παρουσιάσει πρόσφατα κάποια βλάβη και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως η Βέρα κάηκε ζωντανή μέσα σε λίγα λεπτά.

“Είναι εκεί οι Πυροσβέστες και το ελέγχουν. Δεν γνωρίζουν τι έγινε. Εγώ δεν είχα ακούσει να έχει κάτι το αμάξι. Κάνει δεν ξέρει τι συνέβη. Μόνο ο Θεός και αυτή ξέρουν τι έγινε. Έφυγε για δουλειά και έγινε αυτό το πράγμα. Πήγα εκεί να δω και την είδα καμένη μέσα στο αυτοκίνητο. ‘Πάει το παιδί μου’, είπα”, λέει ο άτυχος πατέρας, ο οποίος περιμένει με αγωνία το πόρισμα του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής για να μάθει πως πήρε φωτιά το αυτοκίνητο και έχασε η κόρη του τη ζωή της.

Σχετικά Άρθρα