Στο Μαξίμου ο Νίκος Χαρδαλιάς – Σχεδόν βέβαιη η υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής

 Στο Μαξίμου ο Νίκος Χαρδαλιάς – Σχεδόν βέβαιη η υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής

Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο, είχε το απόγευμα της Κυριακής ο Νίκος Χαρδαλιας. Σχεδόν σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής.

Όπως όλα δείχνουν, “κλειδώνει” η υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής με την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Ο υφυπουργός Άμυνας επέστρεψε από τα στρατόπεδα τα οποία επισκέφθηκε για να επιθεωρήσει τα συστήματα πυρασφάλειας και είχε συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο.

Ο κ. Χαρδαλιάς διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία από την αυτοδιοίκηση, όντας για πολλά χρόνια δήμαρχος Βύρωνα, ενώ και η παρουσία του στην Πολιτική Προστασία, με τη διαχείριση πόλύ μεγάλων κρίσεων, αποτελεί ένα σημαντικό εχέγγυο για τον επιτυχή συντονισμό των αμέτρητων αρμοδιοτήτων που έχει να διαχειριστεί η περιφέρεια της πολυπληθέστερης περιοχής στη χώρα.

Νωρίτερα, ο νυν δήμαρχος Γλυφάδας, ο οποίος ήταν ψηλά στις προτιμήσεις της Πειραιώς για την Περιφέρεια Αττικής, μετά τις εξελίξεις και τη δυσαρέσκεια στο πρόσωπο του Γιώργου Πατούλη, ανακοίνωσε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος στον Δήμο Γλυφάδας, προκειμένου να ανανεώσει τη θητεία του.

Σχετικά Άρθρα