“Κλείδωσε” η υποψηφιότητα Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής – Πιθανό το σενάριο να ξαναθέσει υποψηφιότητα ο Πατούλης

 “Κλείδωσε” η υποψηφιότητα Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής – Πιθανό το σενάριο να ξαναθέσει υποψηφιότητα ο Πατούλης

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αναμένεται να διεκδικήσει την θέση του Περιφερειάρχη Αττικής, καθώς “κλείδωσε” όπως όλα δείχνουν, η υποψηφιότητά του για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές σύμφωνα με πληροφορίες από το Μαξίμου. Άγνωστο παραμένει το τι θα αποφασίσει ο Γιώργος Πατούλης μιας και είναι πολύ πιθανό να είναι ξανά υποψήφιος.

Ο υφυπουργός Άμυνας, το όνομα του οποίου ακουγόταν έντονα τις τελευταίες ώρες για τη θέση του υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας, στη μεγάλυτερη Περιφέρεια της χώρας, μετέβη στο Μαξίμου, το απόγευμα της Κυριακής επιστρέφοντας από τα στρατόπεδα τα οποία επισκέφθηκε για να επιθεωρήσει τα συστήματα πυρασφάλειας.

Το θέμα, όπως όλα δείχνουν, συζητήθηκε στη συνάντηση που έγινε με τον Υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο, οπότε και του έγινε η σχετική πρόταση.

Να σημειωθεί ότι η σχετική συζήτηση για την υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Αττικής, άνοιξε μετά την δυσαρέσκεια που υπήρξε στο Μαξίμου από τη στάση του νυν Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, ο οποίος εν μέσω πυρκαγιών έδωσε το “παρών” σε κοινωνική εκδήλωση. Η συγγνώμη που ζήτησε εκ των υστέρων δεν κρίθηκε επαρκής.

Πολύ πιθανό να είναι ξανά υποψήφιος ο Πατούλης

Βέβαια η “απειλή” Πατούλη ότι θα κατέβει ξανά είτε με επίσημη στήριξη είτε χωρίς, δεν είναι ακριβώς και αντάρτικο, δεδομένου ότι είχε ήδη πάρει το χρίσμα της ΝΔ. Εφόσον όμως, όπως όλα δείχνουν, η ΝΔ δώσει επίσημη στήριξη στον κ.Χαρδαλιά και ο κ. Πατούλης επίσης κατέβει κανονικά, επί της ουσίας θα διεξαχθεί ένας εσωκομματικός πόλεμος στην περιφέρεια Αττικής.

Πολλώ δε μάλλον, που η ΝΔ θα πιέζει περιφερειακούς συμβούλους Πατούλη να… αλλαξοπιστήσουν, ενώ οι υποστηρικτές του περιφερειάρχη θα θυμίζουν ότι είχε βοηθήσει στην προεκλογική εκστρατεία των εθνικών εκλογών.

Η επίσημη ανακοίνωση της στήριξης στον κ.Χαρδαλιά αναμένεται να γίνει αύριο Δευτέρα 31 Ιουλίου, για να κλείσει το θέμα. Αρχικά ο σχεδιασμός ήταν οι αποφάσεις να ληφθούν και να ανακοινωθούν μετά την επιστροφή του κ.Μητσοτάκη από την πρώτη του επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, αλλά φαίνεται ότι πλέον πρυτανεύει η ανάγκη να λήξει η… ζεϊμπεκιάδα.

Σχετικά Άρθρα