Γιώργος Παπανικολάου: Διεκδικεί ξανά τον δήμο Γλυφάδας – Δεν κατεβαίνει υποψήφιος στην περιφέρεια Αττικής

 Γιώργος Παπανικολάου: Διεκδικεί ξανά τον δήμο Γλυφάδας – Δεν κατεβαίνει υποψήφιος στην περιφέρεια Αττικής

Ο Γιώργος Παπανικολάου αναμένεται να είναι ξανά υποψήφιος για τη δημαρχία της Γλυφάδας στις επόμενες εκλογές, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ίδιος στην ανακοίνωση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Την υποψηφιότητά του για το δήμο της Γλυφάδας ανακοίνωσε και επίσημα ο Γιώργος Παπανικολάου, δίνοντας έτσι τέλος στα σενάρια περί διεκδίκησης της Περιφέρειας Αττικής στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η δήλωση έρχεται στον απόηχο της δυσαρέσκειας που έχει προκαλέσει στο Μέγαρο Μαξίμου το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούληκαι των σεναρίων που ήρθαν στο φως περί αναζήτησης νέας υποψηφιότητας για τη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας. Σε κάθε περίπτωση, οριστικές αποφάσεις από τον πρωθυπουργό αναμένονται στις αρχές της εβδομάδας, όταν και θα επιστρέψει από την επίσκεψή του στην Κύπρο.

Σε ανάρτησή του, ο κ. Παπανικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Με όλη μου την αγάπη. Για την πόλη μας και για τους ανθρώπους της. Για όσα ζήσαμε. Για όλα αυτά που πετύχαμε. Για αυτά που έρχονται. Λαμβάνω την τιμή να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως επικεφαλής του συνδυασμού “Η Γλυφάδα μας”. Τα καλύτερα είναι μπροστά”.

Σχετικά Άρθρα