Άγιος Παντελεήμονας: Ρατσιστική επίθεση σε 26χρονο – Συνελήφθησαν οι ανήλικοι δράστες

 Άγιος Παντελεήμονας: Ρατσιστική επίθεση σε 26χρονο – Συνελήφθησαν οι ανήλικοι δράστες

Τέσσερις ανήλικοι φέρονται να προσέγγισαν έναν 26χρονο την ώρα που περπατούσε στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Αρχικά τον εξύβρισαν με χυδαίες εκφράσεις για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό και στη συνέχεια του επιτέθηκαν, άρχισαν να τον χτυπούν και τον τραυμάτισαν

Τέσσερις ανήλικοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας Δράση στον Άγιο Παντελεήμονα, ύστερα από καταγγελία για ρατσιστική επίθεση με θύμα 26χρονο Έλληνα. Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη συμβολή των οδών Πατησίων και Φερών στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη συμβολή των οδών Πατησίων και Φερών στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί τέσσερις ανήλικοι φέρονται να προσέγγισαν τον 26χρονο την ώρα που περπατούσε στο πεζοδρόμιο. Αρχικά τον εξύβρισαν με χυδαίες εκφράσεις για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό και στη συνέχεια του επιτέθηκαν, άρχισαν να τον χτυπούν και τον τραυμάτισαν.

Μετά από παρέμβαση αστυνομικών της ομάδας Δράση συνελήφθησαν ένας 15χρονος Έλληνας, ένας 17χρονος Αλβανός, ένας 17χρονος Πολωνός και ένας 18χρονος Πολωνός.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα για εξύβριση και σωματική βλάβη με ρατσιστικό κίνητρο. Στο 26χρονο θύμα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ διαπιστώθηκε ότι τραυματίστηκε ελαφρά.

Σχετικά Άρθρα