Καιρός: Τέλος προς το παρόν τα 44άρια- Υποφερτή ζέστη το επόμενο διάστημα

 Καιρός: Τέλος προς το παρόν τα 44άρια- Υποφερτή ζέστη το επόμενο διάστημα

ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΖΕΣΤΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Τάσου Αρνιακού, οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες των προηγούμενων ημερών δεν θα επιστρέψουν άμεσα. Η ζέστη θα είναι υποφερτή για την εποχή με τον καιρό για αυτό το σαββατοκύριακο να συνεχίζει να είναι αίθριος

Ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για κάποιο πολύ σύντομο μπουρίνι, άνευ σημασίας, σε συγκεκριμένες περιοχές: “Μπορεί να ρίξει κάποια μπόρα, κυρίως στα βουνά της κεντρικής και βόρειας χώρας με διάρκεια ένα τέταρτο, ίσως ένα εικοσάλεπτο. Δεν φαίνεται να είναι κάτι σημαντικό”. Ωστόσο το μελτέμι θα συνεχιστεί στα 4 με 5 μποφόρ στο Ιόνιο και 5, 6 και τοπικά 7 μποφόρ στο Αιγαίο και κυρίως στα Δωδεκάνησα.

Με 35άρια το Σαββατοκύριακο

Όσον αφορά στις θερμοκρασίες, “στην Αθήνα, περιμένουμε το Σάββατο και την Κυριακή να έχουμε 35 με 36 βαθμούς Κελσίου, με την ελάχιστη να φτάνει τους 24°C. Στην Θεσσαλονίκη, το Σάββατο οι 20 βαθμοί Κελσίου θα είναι η ελάχιστη, ενώ στους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου η μέγιστη τιμή. Την Κυριακή, ο υδράργυρος θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι οι 22°C”.

Σχετικά Άρθρα