Διαρρήκτης για κλάματα: Στην προσπάθειά του να ξεφύγει προσγειώθηκε σε κάδο απορριμάτων και συνελήφθη (vid)

 Διαρρήκτης για κλάματα: Στην προσπάθειά του να ξεφύγει προσγειώθηκε σε κάδο απορριμάτων και συνελήφθη (vid)

Καταστροφική κατάληξη είχε το σχέδιο ενός διαρρήκτη τράπεζας στο Οχάιο των ΗΠΑ καθώς στην προσπάθειά του να ξεφύγει μέσω μιας εξόδου κινδύνου, προσγειώθηκε σε κάδο ανακύκλωσης όπου και τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

Το βίντεο της σύλληψης του διαρρήκτη καταγράφει τη στιγμή που αντιλαμβάνεται ότι το σχέδιό του να ξεφύγει ματαιώθηκε από την κακοτυχία του.

Σύμφωνα με την αστυνομία απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον 27χρονο Τριστάν Χάιντι για διάρρηξη και κατοχή εγκληματικών εργαλείων, μετά την προσπάθειά να διαφύγει από μια θυρίδα πρόσβασης στην οροφή τράπεζας του Οχάιο.

Σε πλήρη αποτυχία κατέληξαν τα σχέδια ενός διαρρήκτη στο Οχάιο των ΗΠΑ, ο οποίος επιχείρησε να κλέψει τράπεζα, αλλά στην προσπάθειά του να το σκάσει μέσω μιας εξόδου κινδύνου, έπεσε μέσα σε κάδο ανακύκλωσης από τη στέγη.

Αστυνομικοί έσπευσαν γύρω στις 02:00 τα χαράματα τοπική ώρα στο υποκατάστημα της VacationLand Federal Credit Union στο Χιούρον, μια πόλη περίπου 80 χλμ. δυτικά του Κλίβελαντ, όταν σήμανε ο συναγερμός στην τράπεζα. Φθάνοντας εκεί οι αστυνομικοί άκουσαν ασυνήθιστους θορύβους από το ταβάνι κι είδαν τη θυρίδα να ανοίγει με κρότο. Χωρίς να κοιτάξει γύρω του για να ελέγξει το περιβάλλον του, ο διαρρήκτης έριξε το σακίδιό του στο έδαφος. Λίγες στιγμές αργότερα αρχίζει κι ο ίδιος την απόπειρα κατάβασης, αλλά χάνει τον προσανατολισμό του ακούγοντας τους αστυνομικούς να τρέχουν προς το μέρος του και πέφτει μέσα σε έναν κάδο ανακύκλωσης, που βρισκόταν κάτω από τη θυρίδα.

“Ααααααα, γ@μ…το μου” λέει ο άντρας, αντιλαμβανόμενος ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει. Παγιδευμένος μέσα στον κάδο ο μασκοφόρος διαρρήκτης παραδόθηκε αμέσως στους αστυνομικούς. Ούτως η άλλως η διάρρηξη δεν είχε αποδώσει καρπούς, αφού σύμφωνα με την αστυνομία ο Χάιντι δεν κατάφερε να κλέψει μετρητά ή τιμαλφή από την τράπεζα VacationLand. Το μόνο πράγμα που έκλεψε με επιτυχία ήταν ο κάδος ανακύκλωσης, τον οποίο άρπαξε από μια κοντινή επιχείρηση για να τον χρησιμοποιήσει ως στήριγμα για να εισβάλει από τη θυρίδα στο υποκατάστημα της τράπεζας.

Ο διαρρήκτης οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου, κατέβαλε εγγύηση 50.000 δολαρίων και αφέθηκε ελεύθερος την Παρασκευή εν αναμονή της δίκης του.