Επίσκεψη Καραμανλή στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα

 Επίσκεψη Καραμανλή στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα

Θετικά ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, ο πρώην Πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, περνώντας σήμερα Παρασκευή το κατώφλι του δημαρχιακού μεγάρου. Ο κ. Ζέρβας ενημέρωσε τον πρώην Πρωθυπουργό για την εξέλιξη των μεγάλων έργων που έχει δρομολογήσει η δημοτική αρχή, λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του δημάρχου:

«Σήμερα είχαμε τη χαρά και την τιμή να υποδεχθούμε τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Τον ευχαριστώ θερμά γιατί αποδέχθηκε την πρόσκληση μου και για δεύτερη φορά πέρασε το κατώφλι του Δημαρχείου δείχνοντας εμπράκτως το ενδιαφέρον και την αγάπη του για την πόλη.

» Κατά τη διάρκεια της συνάντησης είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τις τελευταίες εξελίξεις στα μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και τις εμβληματικές παρεμβάσεις στις οποίες προχωρά η παρούσα δημοτική ομάδα, όπως η ανάπλαση του μνημειακού άξονα της Αριστοτέλους, το ντεκ στην παλιά παραλία, η αστική αναζωογόνηση εμπορικών δρόμων κ.α.

» Φυσικά από τη συζήτηση δε θα μπορούσε να απουσιάσει η συζήτηση για την αναπτυξιακή πορεία της Θεσσαλονίκης αλλά και τις επιτυχίες που καταγράφονται στους νευραλγικούς τομείς, των επενδύσεων και του τουρισμού».

Σχετικά Άρθρα