Σπαρτιάτες: Προς διαγραφή ο Φλώρος μετά την στήριξη Κασιδιάρη;

 Σπαρτιάτες: Προς διαγραφή ο Φλώρος μετά την στήριξη Κασιδιάρη;

Μύλος έχει γίνει η κοινοβουλευτική ομάδα των Σπαρτιατών μετά από την δημόσια στήριξη του βουλευτή του κόμματος Κωνσταντίνου Φλώρου προς το πρόσωπο του καταδικασμένου Ηλία Κασιδιάρη που ανακοίνωσε υποψηφιότητά του για τον δήμο Αθηναίων από το βήμα της Βουλής. Ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Στίγκας, μίλησε για «λειτουργία αυτοβούλως» και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει στη διαγραφή του, σημειώνοντας ότι θα λάβει μέτρα.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Φλώρος σημείωσε στη Βουλή: «Εκφράζει την μοναδική ελπίδα η υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη στο δήμο Αθηναίων ώστε να σταματήσουν οι αλόγιστες σπατάλες με Μεγάλους Περιγέλους. Άκουσα ότι πάτε και για άλλες τροπολογίες εις βάρος του. Σεβαστείτε τη Δημοκρατία, αφήστε τους πολίτες να ψηφίσουν ελεύθερα, ξέρω ότι φοβάται ο Μπακογιάννης, όμως το Σύνταγμα επιβάλλει την ελεύθερη κάθοδο χωρίς περιορισμούς».

Λίγο μετά ήρθε η εξής τοποθέτηση από τον πρόεδρο του κόμματος: «Αυτό που ανέφερε ο βουλευτής μου νωρίτερα, δεν είχα καθόλου γνώση επί του θέματος. Οφείλω να πάρω κάποια μέτρα, εφόσον λειτουργεί κάποιος αυτοβούλως».

Πηγή: ethnos.gr

Σχετικά Άρθρα