Μαγνησία: Βίντεο σοκ με τις τελευταίες στιγμές του κτηνοτρόφου που πάλευε να σώσει τα ζώα του

 Μαγνησία: Βίντεο σοκ με τις τελευταίες στιγμές του κτηνοτρόφου που πάλευε να σώσει τα ζώα του

Ο 45χρονος κτηνοτρόφος είναι ο δεύτερος νεκρός σήμερα (νωρίτερα απανθρακωμένη βρέθηκε μια γυναίκα μέσα στο τροχόσπιτο της) από τη φωτιά στη Μαγνησία και όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ η ΕΡΤ κατέγραψε την προσπάθειά του να σώσει τα ζώα του.

Όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ Φρόσω Παύλου στο βραδινό δελτίο ειδήσεων, οι απογευματινές λήψεις που μετέδωσε με έναν κτηνοτρόφο να προσπαθεί να σώσει το κοπάδι ήταν τελικά ο άνθρωπος που λίγο αργότερα κάηκε. «Ταυτοποιήσαμε ότι ο νεκρός είναι αυτός ο άνθρωπος» είπε η ίδια και μετέδωσε την τραγική είδηση με τον χαμό του ανθρώπου που δεν εγκατέλειψε ούτε λεπτό τα ζώα του.

Ο 45χρονος σε αγωνιώδη κατάσταση προσπαθεί να κάνει κάτι για να απεγκλωβίσει τα πρόβατα που είναι μέσα σε ένα περιφραγμένο χωράφι με τον πυκνό καπνό να έχει καλύψει την περιοχή και τις φλόγες να πλησιάζουν.

Δείτε το βίντεο στο Σέσκλο Μαγνησίας με τις προσπάθειες του να μπει στη φωτιά ενώ κάποιοι του φώναζαν να φύγει:

«Του φώναζα να αφήσει τα πρόβατα»

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων η δημοσιογράφος της ΕΡΤ εμφανώς συγκινημένη έκανε αναφορά στον άτυχο άνδρα.

«Να πω τα βαθιά μου συλλυπητήρια για τον κτηνοτρόφο που φωνάζαμε από τα πρόβατα γιατί θα τον έπιανε από τη φωτιά. Η κάμερα της ΕΡΤ έχει απαθανατίσει την ώρα που εκείνος προσπαθούσε να σώσει τα πρόβατά του και τον αδελφό του να τον τραβάει. Μόλις τώρα συνειδητοποίησα και ταυτοποίησα τον άνθρωπο που φωνάζαμε να φύγει από εκεί γιατί θα καιγόταν»

Σχετικά Άρθρα