Δένδιας για νεκρούς πιλότους: Βαθύτατη θλίψη – Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις

 Δένδιας για νεκρούς πιλότους: Βαθύτατη θλίψη – Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις

Δήλωση για την απώλεια των δύο ηρωικών πιλότων του Canadair που έπεσε στην Κάρυστο και την περιοχή Πλατανιστού, έκανε ο Νίκος Δένδιας. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, με την απώλεια ζωής των χειριστών του πυροσβεστικού αεροσκάφους CL-215, εξέφρασε την βαθύτατη θλίψη του για το συμβάν.

«Η απώλεια της ζωής των Αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας και χειριστών του πυροσβεστικού αεροσκάφους, εν ώρα καθήκοντος και ενώ επιχειρούσαν να προστατεύσουν τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών, όπως και το περιβάλλον της πατρίδας μας, προκαλεί βαθύτατη θλίψη. Η σκέψη μας βρίσκεται στις οικογένειές τους και στους συναδέλφους τους, στους οποίους απευθύνουμε τα πλέον ειλικρινή μας συλλυπητήρια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Για το τραγικό γεγονός της απώλειας της ζωής, εν ώρα καθήκοντος, των Αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας και χειριστών του πυροσβεστικού αεροσκάφους CL-215, το οποίο επιχειρούσε στην Εύβοια, κηρύσσεται με απόφασή μου τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις (από 25 έως 27 Ιουλίου 2023).» πρόσθεσε σε δεύτερο ποστάρισμα.

Σχετικά Άρθρα