Φάμελλος κατά Τασούλα στη Βουλή: “Η σωστή θέση των “Σπαρτιατών” είναι στα άνω δεξιά”

 Φάμελλος  κατά Τασούλα στη Βουλή: “Η σωστή θέση των “Σπαρτιατών” είναι στα άνω δεξιά”

Αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου με τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα. Ο κ. Φάμελλος, θέλησε να υπενθυμίσει στον κ. Τασούλα για την επιστολή που έχει αποστείλει ο ίδιος για την θέση των Σπαρτιατών που «σπάει» στα τρία την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Επεσήμανε ότι στήριξαν την υποψηφιότητα του κ. Τασούλα, αλλά ακόμη δεν έχει λύσει αυτό το θέμα.

Η φράση αυτή, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Κωνσταντίνου Τασούλα, ο οποίος παρενέβη, λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει αντάλλαγμα για τη στήριξη στο πρόσωπο του. Ο κ, Φάμελλος, ανταπάντησε ότι δεν ζητούν ανταλλάγματα, αλλά, να λυθεί το πρόβλημα «της ασυνέπειας», όπως είπε. «Η σωστή θέση των “Σπαρτιατών” είναι στα άνω δεξια», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Σωκράτης Φάμελλος, υποστήριξε ότι ο πρόεδρος της Βουλής, είχε πει στην Διάσκεψη των Προέδρων ότι θα το λύσει το πρόβλημα τριχοτόμησης της κοινοβουλευτικής ομάδας, ωστόσο, έχουν περάσει 20 ημέρες, όπως είπε.

Σχετικά Άρθρα