Ο Κίλιαν Μέρφι …έγινε Όπενχάϊμερ- Πώς ο διάσημος ηθοποιός “μεταμορφώθηκε” στον φυσικό της ατομικής βόμβας- Η δίαιτα που ακολούθησε

 Ο Κίλιαν Μέρφι …έγινε Όπενχάϊμερ- Πώς ο διάσημος ηθοποιός “μεταμορφώθηκε” στον φυσικό της ατομικής βόμβας- Η δίαιτα που ακολούθησε

Ο διάσημος ηθοποιός Κίλιαν Μέρφι υποδύεται τον θεωρητικό φυσικό Ρόμπερτ Οπενχάιμερ στην νέα του ομώνυμη ταινία. Προκειμένου όμως να τον αναπαραστήσει όσο πιο πιστά γινόταν, έφτασε να τρώει μόνο ένα αμύγδαλο την ημέρα.

Ο 47χρονος πρωταγωνιστής της νέας ταινίας που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες την Παρασκευή, με τίτλο «Oppenheimer», υποδύεται τον ρόλο του «πατέρα της ατομικής βόμβας» Ρόμπερτ Οπενχάιμερ στη νέα βιογραφική ταινία.

Το έπος που σκηνοθέτησε ο Κρίστοφερ Νόλαν ακολουθεί τον Οπενχάιμερ καθώς διευθύνει το εργαστήριο που σχεδιάζει την ατομική βομβα κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο πλαίσιο του άκρως απόρρητου σχεδίου Μανχάταν.

Ένα αμύγδαλο την ημέρα!

Προκειμένου όμως να αναπαραστήσει σωστά το «σχεδόν αποστεωμένο» σώμα του Οπενχάιμερ, ο Κίλιαν Μέρφι έλαβε ακραία μέτρα. Η συμπρωταγωνίστριά του, Έμιλι Μπλαντ – υποδύεται την σύζυγο του στην ταινία – σε συνέντευξή της στο Extra δήλωσε ότι έτρωγε μόνο «ένα αμύγδαλο την ημέρα.

Την πρώτη γεύση από την ταινία την πήραν όσοι βρέθηκαν σε προβολές του «Nope» της νέας ταινίας του Τζόρνταν Πιλ, με το teaser του «Oppenheimer» να προβάλλεται αποκλειστικά πριν την έναρξη της ταινίας. 

Πλέον, το τρέιλερ της ταινίας υπάρχει και on line, για να προθερμαινόμαστε για όσα δούμε στις αίθουσες μέσα στο 2023.

Το ασπρόμαυρο teaser ξεκινάει με την φωνή της Έμιλι Μπλαντ, που παίζει την Κατρίν και σύζυγο του Οπενχάιμερ, να λέει: «Ο κόσμος αλλάζει, αναπλάθεται. Αυτή είναι η στιγμή σου». 

Η ταινία βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο «American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer» των Κάι Μπερντ και Μάρτιν Τζ. Σέργουιν.

Πέρα από τον Κίλιαν Μέρφι και την Έμιλι Μπλαντ, στο «Oppenheimer» θα δούμε μεταξύ άλλων τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, τον Ματ Ντέιμον, τον Ράμι Μάλεκ, τον Μπένι Σαφντί, την Φλόρενς Πιου και τον Τζος Χάρτνετ.

Σχετικά Άρθρα