Σοκ στην Θεσσαλονίκη με τη δολοφονία του «παιδεραστή -1» – Έρευνες αν ο δράστης είναι serial killer

 Σοκ στην Θεσσαλονίκη με τη δολοφονία του «παιδεραστή -1» – Έρευνες αν ο δράστης είναι serial killer

Ακόμα και το ενδεχόμενο ο δράστης της άγριας δολοφονίας στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης να είναι serial killer εξετάζει η αστυνομία.

Χτύπησε και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου το 63χρονο θύμα μέσα στο σπίτι του και στη συνέχεια εμπότισε ένα σφουγγάρι με το αίμα του 63χρονου και έγραψε στον τοίχο «ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΉΣ 1». Προφανώς η λέξη αλλά και ο αριθμός που έγραψε δεν περνούν καθόλου απαρατήρητα στη αστυνομία η οποία ερευνά ακόμα και το ενδεχόμενο ο 29χρονος να σχεδίαζε κι άλλα «χτυπήματα».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο 29χρονος είναι γνώριμος των αρχών καθώς πριν λίγο καιρό είχε εμφανιστεί ξανά στην αστυνομία υποστηρίζοντας ότι διέπραξε άλλους δύο φόνους αυτή τη φορά αλλοδαπών που προσπάθησαν να τον ληστέψουν. Η αστυνομία δεν αποκλείει τίποτα όμως τα στοιχεία δεν οδηγούν – τουλάχιστον μέχρι τώρα – σε μια τέτοια κατεύθυνση.

Από την άλλη βέβαια ο τρόπος που κινήθηκε ο 29χρονος αποκαλύπτει μια απίστευτη αγριότητα. Αυτό οδηγεί σε δύο συμπεράσματα: Ή το έχει ξανακάνει ή ήταν σε αμοκ.

Ο δράστης αφού δολοφόνησε το θύμα άφησε καρφωμένο πάνω στο σώμα του το μαχαίρι ενώ οι αστυνομικοι αλλά και η ιατροδικαστης που έφτασαν στο σημείο αντίκρυσαν ένα φρικιαστικό θέαμα.

Η δολοφονία έγινε γνωστή από τον ίδιο τον δράστη ο οποίος λίγο μετά τις 07:00 το πρωί παρουσιάστηκε στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών, ομολόγησε τη πράξη του και στη συνέχεια υπέδειξε και τον τόπο του εγκλήματος.

Ο 29χρονος έδρασε με απίστευτο μένος με τις αρχές να εξετάζουν ακόμα και το ενδεχόμενο οι δύο άνδρες να γνωρίζονταν και να μην συναντήθηκαν πρώτη φορά τυχαία στις 04:00 το πρωί σε ένα παγκάκι στην περιοχή του νέου Σιδηροδρομικου Σταθμού. Όταν ο δράστης ρωτήθηκε τι πήγε να κάνει στο σπίτι του θύματος στις 4 το πρωί, απάντησε πως πήγε για να κάνει κάποιες εργασίες και πως ξαφνικά δέχθηκε πρώτος επίθεση από τον 63χρονο ο οποίος μάλιστα – όπως ο δράστης ισχυρίζεται – επιχείρησε να τον βιάσει.

Προανάκριση διενεργείται από το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ενώ ο 29χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Σχετικά Άρθρα