Νίκος Παππάς για την καταδίκη του στο Ειδικό Δικαστήριο: “Τιμή μου και καμάρι μου”

 Νίκος Παππάς για την καταδίκη του στο Ειδικό Δικαστήριο: “Τιμή μου και καμάρι μου”

“Τιμή μου και καμάρι μου. Εγώ συγκρούστηκα με συμφέροντα. Προάσπισα το δημόσιο συμφέρον. Έφερα λεφτά στα δημόσια ταμεία. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι μπορεί να κρίνει και ο κόσμος”

Ο πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης και σε παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι αν εκλεγεί θα δεχθεί επίθεση με το σκεπτικό ότι ο Παππάς έχει καταδικαστεί από το Ειδικό Δικαστήριο, απάντησε με τη φράση “τιμή μου και καμάρι μου”:

“Τιμή μου και καμάρι μου. Εγώ συγκρούστηκα με συμφέροντα. Προάσπισα το δημόσιο συμφέρον. Έφερα λεφτά στα δημόσια ταμεία. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι μπορεί να κρίνει και ο κόσμος.

Πρέπει να το γνωρίζει και ο προοδευτικός κόσμος δεν υπάρχει δρόμος σπαρμένος με ροδοπέταλα σε έναν ευχάριστο απογευματινό περίπατο προς τη διακυβέρνηση της χώρας.

Θα είναι ένας δρόμος δύσκολος. Θα είναι ένας δρόμος με συγκρούσεις πολλές φορές και με την ΝΔ και με τα συμφέροντα τα οποία εξυπηρετεί. Και θα πρέπει να στείλουμε και ένα μήνυμα ότι αυτές τις συγκρούσεις είμαστε έτοιμοι να τις κάνουμε”.

Σχετικά Άρθρα