Tον τεμάχισαν και τον πέταξαν στα σκουπίδια – Από το Ρέθυμνο πήγε ο κάδος στα Χανιά – Σε σοκ οι εργαζόμενοι

 Tον τεμάχισαν και τον πέταξαν στα σκουπίδια – Από το Ρέθυμνο πήγε ο κάδος στα Χανιά – Σε σοκ οι εργαζόμενοι

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το τεμαχισμένο πτώμα με το μακάβριο εύρημα στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ στο Ακρωτήρι Χανίων κατά τη διαδικασία διαλογής των απορριμμάτων. Ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων μελών του σώματος του Ασιάτη συνεχίζονται για να βρεθούν και τα υπόλοιπα μέλη του ανθρώπου που κάποιοι σκότωσαν και πέταξαν στα σκουπίδια.

Οι Αρχές και η Υπηρεσία βρήκαν από που προήλθε ο μπλε κάδος που περιείχε τον τεμαχισμένο άνδρα.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zarpanews.gr το απορριμματοφόρο ήρθε από το Ρέθυμνο στα Χανιά και από εκεί κατέληξε στα χέρια των σοκαρισμένων εργαζομένων της ΔΕΔΙΣΑ που βρήκαν τις σακούλες με το κρανίο και τα πόδια του Ασιάτη.

Το βράδυ της Τρίτης, η υποδιεύθυνση ασφάλειας Χανίων μετέβη εκ νέου στο εργοστάσιο για να παραλάβει τα πόδια του Ασιάτη.

Στο εργοστάσιο κλήθηκε ιατροδικαστής ώστε να διαπιστωθεί η ταυτότητα του θύματος. Το κρανίο, σύμφωνα με την εκτίμηση, φέρεται να ανήκει σε άνδρα Ασιατικής καταγωγής ο οποίος ήταν νεκρός περίπου 10 ημέρες.

Σε κατάσταση σοκ οι εργαζόμενοι 

«Ενημερώθηκα από τον προϊστάμενο βάρδιας ότι βρέθηκε ανθρώπινο διαμελισμένο πτώμα στην ταινία διαλογής των υλικών. Αμέσως σταμάτησε η παραγωγική διαδικασία και ενημερώθηκε αρμοδίως η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων. Βρίσκονταν στην γραμμή διαλογής τρεις εργαζόμενοι οι οποίοι  ήρθαν τα ανθρώπινα μέλη. Ήταν σε κατάσταση σοκ. Όπως κι όλοι μας (…) Από την πλευρά της επιχείρησης θα σταθούμε αρωγοί στις οικογένειες των εργαζομένων» δήλωσε νωρίτερα την Τρίτη ο γενικός διευθυντής της ΔΕΔΙΣΑ Κώστας Πατεράκης.’

Πηγή: zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα