Άνοιξε η παλαιά Εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου και στα δύο ρεύματα

 Άνοιξε η παλαιά Εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου και στα δύο ρεύματα

Στιγμιότυπο από τον Υμηττό, Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023. Κλειστή η είσοδος προς τον Υμηττό καθώς λόγω της υψηλής θερμοκρασίας και των ισχυρών ανέμων υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για πυρκαγιά. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Άνοιξε η παλαιά Εθνική από Ελευσίνα μέχρι τα διόδια Κορίνθου. Η κυκλοφορία αυτή τη στιγμή έχει αποκατασταθεί και στα δύο ρεύματα

Άνοιξε η παλιά εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου από τα διόδια Ελευσίνας μέχρι τα διόδια Κορίνθου, λίγο μετά τις 21:15. Η κυκλοφορία αυτή την ώρα έχει αποκατασταθεί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Νωρίτερα, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου, η αστυνομία με ανακοίνωσή της, ζήτησε από τους οδηγούς που κινούνται από την Δυτική Ελλάδα, προς Κόρινθο και Αθήνα, μετά τον κόμβο της Επιδαύρου, να μην μετακινούνται προς τις προαναφερόμενες περιοχές.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρονται τα εξής:

«Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων που κινούνται στην ‘Ιόνια Οδό’ και στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ρεύμα προς Πάτρα, καθώς και στην νέα, αλλά και την παλαιά εθνική οδό, Πατρών – Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, με προορισμούς προς την Κόρινθο και την Αθήνα μετά τον κόμβο Επιδαύρου να μην μετακινούνται προς τα προαναφερόμενα σημεία, λόγω της πυρκαγιάς».

Υπενθυμίζεται ότι από το απόγευμα της Τρίτης, λόγω της πυρκαγιάς που μαίνεται στο Λουτράκι η Αστυνομία είχε προχωρήσει στη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων τόσο στην νέα όσο και στην παλιά εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου από τα διόδια Ελευσίνας μέχρι τα διόδια Κορίνθου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Πλέον παραμένει κλειστή μόνο η νέα Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου.

Σχετικά Άρθρα