Σε κόντρα Γιάννης Τράγκας και Μαρία Καρρά για την περιουσία στις ΗΠΑ

 Σε κόντρα Γιάννης Τράγκας  και Μαρία Καρρά για την περιουσία στις ΗΠΑ

Νέες πληροφορίες για το ζήτημα της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα αναφέρουν πως ο γιος του Γιάννης κινήθηκε νομικά κατά της συζύγου του δημοσιογράφου, Μαρίας Καρρά, σχετικά και με τα ακίνητα στις ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει το protothema.gr στα τέλη Ιουνίου ο Γιάννης Τράγκας φέρεται να κατέθεσε στις αρχές φάκελο με στοιχεία που συγκέντρωσαν οι δικηγόροι στις ΗΠΑ για τα ακίνητα του εκλιπόντος στην Αμερική και τις κινήσεις της Μαρίας Καρρά. Επίσης στον ίδιο φάκελο εμπεριέχεται και μια λίστα εξόδων με τα οποία φέρεται να έχει επιβαρύνει την κληρονομιά η τελευταία σύζυγος του πατέρα του. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Μαρία Καρρά με τους δικηγόρους της σε Μονακό και Παρίσι επιμένει, σύμφωνα πάντα με τον Γιάννη Τράγκα, να υπογράψουν από κοινού τη νομιμοποίηση της κληρονομιάς χωρίς να συμπεριληφθούν σε αυτή τα ακίνητα της Αμερικής. Ο Γιάννης Τράγκας, μάλιστα, φέρεται να παρουσίασε στις αρχές όλη την αλληλογραφία «πίεσης» που δέχτηκε από τη χήρα τους τελευταίους μήνες.

Οι σχέσεις Γιάννη Τράγκα και Μαρίας Καρρά βρίσκονται «στο κόκκινο» από το προηγούμενο καλοκαίρι με αφορμή τα ακίνητα σε Νέα Υόρκη, Ουάσινγκτον, Λας Βέγκας, Μαϊάμι. Όπως αναφέρει το protothema.gr ο Γιάννης Τράγκας πίστευε πως η Μαρία Καρρά είχε αρχίσει να πουλάει ακίνητα στις ΗΠΑ, και για αυτό απευθύνθηκε σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο στις ΗΠΑ. Μάλιστα, για να καλύψει τα έξοδα για την αμοιβή του δικηγορικού γραφείου πούλησε τον Νοέμβριο του 2022 τη βίλα στον Αγιο Λάζαρο της Μυκόνου αντί του ποσού του 1 εκατ. ευρώ. Οι ίδιος πληροφορίες αναφέρουν πως η έρευνα των Αμερικανών δικηγόρων αποκάλυψε πως μέχρι τώρα η Μαρία Καρρά φέρεται να έχει πουλήσει δύο τουλάχιστον ακίνητα, την κατοικία στην Ουάσινγκτον και το διαμέρισμα στο Λας Βέγκας.

Η έρευνα του τμήματος Οικονομικού Εγκλήματος της Εισαγγελίας Εφετών συνεχίζεται και σύντομα αναμένεται να καταθέσει ο άλλος γιος του Γιώργου Τράγκα, Φρειδερίκος ή Φρέντυ, ο οποίος σημειώνεται πως έχει κάνει αποποίηση κληρονομιάς. Μετά και από αυτόν σειρά θα πάρει και η ίδια η Μαρία Καρρά με την υπόθεση της κληρονομιάς του γνωστού δημοσιογράφου να έχει ακόμη κατά τα φαινόμενα πολύ δρόμο.

Σχετικά Άρθρα