Πύρινη κόλαση σε Σαρωνίδα, Λουτράκι, Δερβενοχώρια – Σπίτια παραδόθηκαν στις φλόγες – Φόβοι για τον δρυμό στην Πάρνηθα

 Πύρινη κόλαση σε Σαρωνίδα, Λουτράκι, Δερβενοχώρια – Σπίτια παραδόθηκαν στις φλόγες – Φόβοι για τον δρυμό στην Πάρνηθα

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες για τον περιορισμό των πύρινων μετώπων σε Σαρωνίδα, Λουτράκι και Δερβενοχώρια από τη στιγμή που σταμάτησαν να επιχειρούν τα εναέρια μέσα. Στα πύρινα μέτωπα καταγράφονται διαρκείς αναζωπυρώσεις. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, στη μάχη με τις φωτιές έχουν ριχτεί συνολικά 429 πυροσβέστες, 14 πεζοπόρα, 138 οχήματα, 25 αεροσκάφη και 15 ελικόπτερα. 

  • Μέτωπα σε Λαγονήσι, Σαρωνίδα και Ανάβυσσο: Συνεχείς αναζωπυρώσεις, με τους κατοίκους να εκφράζουν φόβους ότι η φωτιά θα περάσει στην Κερατέα.
  • Λουτράκι: Το μέτωπο έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις και απειλεί Άγιο Χαράλαμπο, Καλαμάκι και Αγίους Θεοδώρους.
  • Δερβενοχώρια: Η φωτιά παίρνει κατεύθυνση προς τη Μάνδρα. Διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμους της ευρύτερης περιοχής. Φόβοι για Οινόη και Πάρνηθα.

Στις φλόγες παραδόθηκαν αρκετά σπίτια.

ΔΕΙΤΕ LIVE

Σε ανακοίνωσή του ο δήμος Σαρωνικού ανέφερε ότι αύριο Τρίτη (18/07) οι παιδικοί σταθμοί και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης και Μελέτης (ΚΔΑΠ) θα παραμείνουν κλειστά. «Αύριο Τρίτη 18 Ιουλίου οι παιδικοί σταθμοί και τα ΚΔΑΠ του δήμου Σαρωνικού θα παραμείνουν κλειστά λόγω της επιβαρυμένης με καπνό ατμόσφαιρας», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο δήμος Σαρωνικού.

Σχετικά Άρθρα