Oki: Ποιος ήταν ο 39χρονος που δολοφόνησαν στη Χαλκιδική – Το είχαν προαναγγείλει στο Tik Tok

 Oki: Ποιος ήταν ο 39χρονος που δολοφόνησαν στη Χαλκιδική – Το είχαν προαναγγείλει στο Tik Tok

Το θύμα βρισκόταν με την παρέα του στην αυλή παραθεριστικής οικίας στην περιοχή Χανιώτη Χαλκιδικής όταν ξαφνικά στις 3:30 τη νύχτα εμφανίστηκαν 2 άτομα πάνω σε μια μηχανή και άνοιξαν πυρ εναντίον του. Ο 39χρονος φέρεται να είναι γνωστό όνομα στον χώρο του υποκόσμου και του οργανωμένου εγκλήματος στη Βόρεια Μακεδονία.

Από τις 19 σφαίρες που έριξαν τραυματίστηκε θανάσιμα ο 39χρονος. Ο 39χρονος είχε έρθει στη Χαλκιδική μαζί με άλλους δύο άνδρες και δύο γυναίκες. Από τα πυρά τραυματίστηκε ο ένας από τους φίλους του επίσης επιχειρηματίας. Οι δύο γυναίκες βλέποντας το σκηνικό άρχισαν να φωνάζουν ενώ μαζί με το τρίτο άτομα μετέφεραν τους δύο άνδρες που δέχθηκαν τα πυρά στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας.

Η αστυνομία ενημερώθηκε από μια κλήση που έγινε στο 112 αναφέροντας ότι ακούστηκαν φωνές στο συγκεκριμένο σημείο που καλούσαν σε βοήθεια. Όταν έφτασαν οι πρώτοι αστυνομικοί τα θύματα είχαν ήδη μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας.

  • Σύμφωνα με όσα αναφέρουν μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Μακεδονίας ο 39χρονος γνωστός και με το προσωνύμιο Oki φέρεται να ήταν ένα από τα αρχηγικά μέλη μια ομάδας του υποκόσμου στα Σκόπια με το όνομα Dukandjik (Μαγαζάτορες).

Μάλιστα φαίνεται η δολοφονία του 39χρονου να είχε προαναγγελθεί με μια ανάρτηση στο TikTok την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα αναρτήθηκε μια φωτογραφία με τον 39χρονο που έχει γραφτεί το μήνυμα «coming soon» ενώ δεξιά και αριστερά τα άτομα έχουν ένα κόκκινο x. Από τον ίδιο λογαριασμό αναρτήθηκε η ίδια φωτογραφία στην οποία έχει μπει κόκκινο x και στον 39χρονο.

Ο Oki εμφανιζόταν ως επιχειρηματίας με συμμετοχή σε καζίνο στη γειτονική χώρα και εργοστάσιο ποτών στα Σκόπια. Από τον τρόπο εκτέλεσης οι Αρχές εξ αρχής εικάζουν ότι πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου.

Πληροφορίες από τη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι εδώ και μήνες έχει ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ εγκληματικών ομάδων του υποκόσμου στα Σκόπια με την ομάδα του Oki να έχει μπει στο στόχαστρο αντίπαλης μαφιόζικης ομάδας.

Μάλιστα όπως υποστηρίζουν ο 39χρονος ουσιαστικά κρυβόταν στην Ελλάδα γνωρίζοντας ότι είναι ο επόμενος στόχος.

Σχετικά Άρθρα