Σε αργία ο ιερέας στη Ρόδο μετά την καταγγελία του τουρίστα ότι τον άλειψε γυμνό με λάδι

 Σε αργία ο ιερέας στη Ρόδο μετά την καταγγελία του τουρίστα ότι τον άλειψε γυμνό με λάδι

Σε βάρος του ιερέα σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να δικαστεί στις 11 Σεπτεμβρίου από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου, μετά την κατηγορία του 30 Εσθονού τουρίστα.

Σε αργία τέθηκε έως την εκδίκαση της υπόθεσής του από το αρμόδιο δικαστήριο ο 49χρονος ιερέας από τη Ρόδο ο οποίος κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μετά τη σε βάρος του καταγγελία από 30χρονο Εσθονό ο οποίος υποστηρίζει ότι ο ιερωμένος τον άλειψε με λάδι στα γεννητικά του όργανα.

Μετά τη δικογραφία που σχηματίστηκε ο ιερέας παραπέμφθηκε με απόφαση του αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου να δικαστεί από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου στις 11 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ροδιακής μετά την εξέλιξη αυτή και με απόφαση της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου, σύμφωνα και με την ισχύουσα νομοθεσία, ο ιερέας τίθεται σε αργία από τα καθήκοντά του έως και την εκδίκαση της υπόθεσης από το αρμόδιο δικαστήριο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ιερέας αρνείται τα όσα του καταλογίζονται ενώ η υπόθεση ξεκίνησε να απασχολεί τις διωκτικές αρχές μετά την καταγγελία που έκανε στις 13 Ιουλίου ο 30χρονος Εσθονός στην αστυνομία.

Σχετικά Άρθρα