Ρόδος: Ιερέας συνελήφθη μετά από καταγγελία τουρίστα ότι τον άλειψε γυμνό με λάδι

 Ρόδος: Ιερέας συνελήφθη μετά από καταγγελία τουρίστα ότι τον άλειψε γυμνό με λάδι

Ένας τουρίστας 30 ετών από την Εσθονία στη Ρόδο κατήγγειλε τον ιερέα για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας καθώς όπως υποστηρίζει, ζήτησε από τον εφημέριο να τον αλείψει με λάδι και εκείνο άλειψε μόνο τα γεννητικά του όργανα. Τον άλειψε επειδή είχε εξανθήματα ισχυρίστηκε ο ιερέας.

Συγκεκριμένα, ο ιερέας συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο πλαίσιο του αυτοφώρου από αστυνομικούς του τμήματος Νότιας Ρόδου και προσήχθη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου ο οποίος αφού άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος του ιερέα, όρισε την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 11 Σεπτεμβρίου. Έτσι, ο 49χρονος ιερέας αφέθηκε ελεύθερος.Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ίδιος αρνείται το όσα του καταλογίζονται.

Σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί στην αστυνομία, όλα φέρονται να ξεκίνησαν με την επίσκεψη στις 12 Ιουλίου το απόγευμα. Τότε ο 30χρονος αλλοδαπός από την Εσθονία μετέβη στο μοναστήρι που είναι ιερέας ο 49χρονος, και κατά την παραμονή του εκεί γνωρίστηκαν. Ο αλλοδαπός καταγγέλει επίσης ότι αγόρασε ένα σταυρό από εκεί τον οποίον τελικά ξέχασε και γι αυτό την επόμενη μέρα, στις 13 Ιουλίου το πρωί, επέστρεψε στο μοναστήρι για να τον πάρει. Ο Εσθονός καταγγέλει ότι τότε ο ιερέας του πρότεινε να τον ακολουθήσει σε έναν άλλο χώρο, και εκεί φέρεται να ζήτησε ο 49χρονος από τον αλλοδαπό να βγάλει τα ρούχα του για να τον αλείψει με λάδι.

Ο Εσθονός καταγγέλει ότι αυτή η διαδικασία έγινε μονο στα γεννητικά του όργανα, ο ίδιος δεν αντέδρασε, και όταν έφυγε από το Μοναστήρι μεσημέρι της 13ης Ιουλίου κατήγγειλε τον ιερέα για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

πηγή: rodiaki.gr

Σχετικά Άρθρα