Χαλκιδική: Άρωμα μαφίας στην εκτέλεση του 39χρονου: “Κλειδί” η μαρτυρία του τραυματία φίλου του

 Χαλκιδική: Άρωμα μαφίας στην εκτέλεση του 39χρονου: “Κλειδί” η μαρτυρία του τραυματία φίλου του

Τα κίνητρα των δολοφόνων του 39χρονου από τη Βόρεια Μακεδονία που εκτελέστηκε στη Χανιώτη Χαλκιδικής προσπαθούν να βρουν οι Αρχές. Η Ασφάλεια Πολυγύρου που έχει αναλάβει την έρευνα για την εν ψυχρώ δολοφονία του επιχειρηματία και τον τραυματισμό του φίλου του από τα πυρά των επιβαινόντων της μοτοσυκλέτας, περιμένουν να πάρουν κατάθεση από τον επιζώντα, από τον οποίο αναμένουν να αντλήσουν και τις περισσότερες πληροφορίες.

Το έγκλημα έλαβε χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου, έξω από το τουριστικό κατάλυμα όπου διέμενε ο νεκρός κι ο φίλος του και σήμερα αναμενόταν να κάνουν check out, οπότε πιθανολογείται ότι οι δράστες γνώριζαν το πρόγραμμά του και τους γάζωσαν.

Από τα πυρά, τραυματίστηκε ο 45χρονος ομοεθνής φίλος του, που νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στο Νοσοκομείο Πολυγύρου.

Το 39χρονο θύμα ήταν επιχειρηματίας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε ιδιοκτήτης καζίνο στην πατρίδα του. Οι Αρχές εξετάζουν την εκδοχή το φονικό να αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή να επρόκειτο για εκτέλεση συμβολαίου θανάτου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δράστες φαίνεται να επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, ενώ είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους. Αφού πλησίασαν την τουριστική κατοικία όπου παραθέριζε ο 39χρονος με τέσσερις ακόμη φίλους του, άνοιξαν πυρ εναντίον του. Οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν από το σημείο 19 κάλυκες.

Σχετικά Άρθρα