“Για μια selfie, με έστειλαν στο νοσοκομείο” υποστηρίζει ο Βρετανός που ξυλοκοπήθηκε στον Λαγανά

 “Για μια selfie, με έστειλαν στο νοσοκομείο” υποστηρίζει ο Βρετανός που ξυλοκοπήθηκε στον Λαγανά

Μια εκδοχή πολύ διαφορετική από αυτή που παρουσιάστηκε και τον ήθελε να επιτίθεται σε κορίτσι με μπουκάλι, έδωσε ο Βρετανός τουρίστας που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από μπράβους, σε μπαρ στον Λαγανά Ζακύνθου.

Ο 18χρονος μίλησε στη βρετανική Daily Mail για το περιστατικό και αποκάλυψε ότι του έμειναν… προσωρινό ενθύμιο από εκείνο το βράδυ μώλωπες, μαυρισμένα μάτια, πρησμένο σαγόνι, κοψίματα σε χείλη και γόνατο. Υποστήριξε, δε, ότι ο ξυλοδαρμός του έγινε στις 4 και όχι στις 7 Ιουλίου.

«Καθόμουν με τους φίλους μου στο πίσω μέρος του κλαμπ και είχαμε μερικά καθίσματα γύρω μας. Βγάλαμε μία σέλφι της μεγάλης παρέας μας εκεί και είχα πηδήξει σε ένα κάθισμα για να μπω στη φωτογραφία και χόρεψα στην καρέκλα για περίπου 10 δευτερόλεπτα», ανέφερε αρχικά ο Τζέιμς Τέιλορ και συνέχισε υποστηρίζοντας ότι τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν από τον έλεγχο όταν άνθρωπος από το μαγαζί τον τράβηξε από το χέρι για να κατέβει από την καρέκλα κι εκείνος αντιστάθηκε.

«Ο μπράβος προσπάθησε να πιάσει το χέρι μου για να με τραβήξει κάτω και τράβηξα το χέρι μου πίσω πριν μου πει: Κατέβα. Κατέβηκα αμέσως, αλλά δεν νομίζω ότι του άρεσε το γεγονός ότι ήμουν αρκετά δυνατός για να τραβήξω το χέρι μου πίσω. Ο μπράβος έφυγε αλλά επέστρεψε δέκα δευτερόλεπτα αργότερα με τους υπόλοιπους μπράβους που ήταν στο βίντεο και με έβγαλαν έξω και άρχισαν να με χτυπούν.

Σοκαρίστηκα με το πόσο λίγα μπορεί να κάνεις πριν αυτοί οι ξένοι μπράβοι αρχίσουν να δέρνουν κάποιον έτσι. Σκέφτηκα ότι αν φύγεις και είσαι ανόητος και προκαλείς προβλήματα, τότε ναι ίσως. Αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι θα συνέβαινε για κάτι τόσο μικρό όσο το να στέκεσαι σε μια καρέκλα για να βγάλεις μια σέλφι.

Οι μπράβοι θέλουν απλώς να τσακωθούν και να χτυπήσουν τους ανθρώπους. Είναι σύνηθες να δέρνουν τουρίστες».

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι η μητέρα του 18χρονου καταγγέλλει πως παρότι ο γιος της είπε τα πάντα στους γιατρούς για τον ξυλοδαρμό, η ιατρική έκθεση γράφει ότι ο 18χρονος τραυματίστηκε από πέσιμο.

«Αυτό είναι τρομακτικό. Νιώθω ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι όλοι μέσα σε αυτό. Είναι όλοι διεφθαρμένοι. Συμπαραστέκονται ο ένας στον άλλον ό,τι κι αν γίνει. Αυτό από μόνο του είναι τρομακτικό», δήλωσε η Μισέλ Τέιλορ στη Daily Mail.

Σχετικά Άρθρα