Έφοδος της ΕΛΑΣ σε τέσσερα κελιά στον Κορυδαλλό – Τι βρήκαν (vid)

 Έφοδος της ΕΛΑΣ σε τέσσερα κελιά στον Κορυδαλλό – Τι βρήκαν (vid)

Ειδική επιχειρησιακή δράση στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (14-7-2023) από την Υποδιεύθυνση Δίωξη Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ε.Κ.Α.Μ. και αστυνομικού σκύλου. Συνελήφθησαν (2) αλλοδαποί έγκλειστοι και κατασχέθηκαν ευρήματα (ναρκωτικές ουσίες και αντικείμενα που υπάγονται στο νόμο περί όπλων), απόρροια των στοχευμένων ερευνών που διενεργήθηκαν, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, σε (4) κελιά και των ελέγχων σε (8) έγκλειστους, κατόπιν διερεύνησης και αξιοποίησης πληροφοριών.

Ειδικότερα, 23χρονος αλλοδαπός κατελήφθη να έχει πάνω του και στο κελί του -3- νάιλον συσκευασίες περιέχουσες συνολικά ηρωίνη -9,6- γραμμαρίων.

Επίσης, 28χρονος αλλοδαπός κατελήφθη να κατέχει στο κελί του αυτοσχέδιο μαχαίρι και μεταλλική ράβδο.

Σε βάρος των ανωτέρω σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων, αντίστοιχα.

Ακόμη, σε κοινόχρηστο χώρο των Φυλακών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν -30- συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη -15- γραμμαρίων και συσκευασία περιέχουσα κατεργασμένη κάνναβη -50- γραμμαρίων.